Nuffnang

Saturday, June 26, 2010

Fav. color

hmmm... what is my fav colour???
Sebenarnya I memang takde warna kegemaran...kesian kan.
Maka sebab itulah I pilih colourfull colour for my background blog...he..he.
Sebetulnya I memang jeles dgn orang yang mempunyai fav. colour ni. Contohnya mcm red mummy...jelesnya i....Eh, baca betul2 tau. I bukan jeles dgn dia. I minat sangat dengan dia. Turut berbangga tgk anak melayu mcm dia cukup berjaya dengan blognya yang bagi I tersangatlah menarik. I cuma jeles sebab dia ada warna kegemaran. Ada kegilaan pada specific colour...
Kalau ada org datang and tanya what is my fav. colour, tentunya I akan pause untuk sesaat dua. Then bila org yg tanya tu cakap, Ala sebutlah apa-apa warna pun....then automatically I akan sebut biru...
Ha...ada pun fav colour.... Eh, bukan... itu bukannya warna fav I pun. Warna biru tu my hubby's fav colour... I cuma ikut dia ajer... Sampai skrg pun I tetap takde fav colour ni... bagi I semua warna cantik... sebab itulah tak tahu nak pilih...
Hmm... apa-apa ajelahkan...

Well, what is ur fav colour pulak yer?? wanna share...

3 comments:

DiRa EaRTh said...

like ur hubby blue is my fav colour.

Anonymous said...

dulu hanya ada satu redmummy
skang ramai warnwarni mummy

hahahaha

Redmummy

Melati Qistyna's Mummy said...

kita pon xde fav color, sume kaler cntik...muahahah