Nuffnang

Friday, May 3, 2013

Selamat mengundi...

Assalamualaikum..

Dapat e-mail yang comel ni dari en.asben semalam. Tergelak sorang aku dibuatnya. Hari ni aku nak share dengan orang lain biar dapat gelak sama-sama he..he.. Untuk semua yang dah cukup umur dan sudah mendaftar sebagai pengundi, Selamat Mengundi ya. Untuk yang balik kampung untuk mengundi, semoga selamat dalam setiap perjalanan. Salam hormat untuk semua. Semoga rahmat Allah sentiasa ada utnuk kita semua. Take care and have a nice day..

Tengok gambar rasa kelakar. Tapi kalau jadi betul-betul memang tak kelakar langsung ha..ha..

18 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Saya dah nengok gambar tu semalam, tapi betul kata akak..Kalau nengok sekali lalu cam tu memang lawak, tapi kalau jadik betul2 memang tak lawak langsung..

:: Mrs.Eady :: said...

kekekekee....

JunAina said...

Hahahaa...kita nak copy gambar tu nak email husband jugaklah.

ummiross said...

hehehe..ummi pun ada tengok gambar tu kat fb semalam, memang boleh tersenyum sorang-sorang. Selamat mengundi.

Acik Erna said...

assalam Hanis..mengundi dimana..acik dekat je dirumah..mudah..

MulutPayau said...

Selamat mngundi

Angah said...

jom balik kampung..mengundi...

Eye_nee said...

hehehehe....ini mcm kalu..balik mengundi kene buat spot chek kat jari suami ni...

Ati Masrif said...

hehe..lawak-lawak

org lelaki suka sgt lah tu..

selamat mengundi fea

Anonymous said...

ini pengundi hantu!

:P

kueh

whitecappuccino said...

sempat lagi buat lawak yer?ada jer idea tu kan? a'ah jadi betul2 mmg tak lawak lagi.

Nini D.. said...

hahahahahah...pandai abang akak buat lawak! tapi kalo jadi btol2..mmg tak lawak lansung!!
selamat mengundi kak :)

Kakzakie said...

Hihi... kelakarlah Hanis. Kakak balik tapi abang tak, dia kena hantar kakak balik..

Daddy Ziyyad said...

hahahahhaa...
saya pun dpt gambar ni..mmg lawak...

selamat mengundi ya :)

Dinas Aldi said...

Kahkahkah dia melawak ja tu! Selamat mengundi ya :)

Murni Alfathunnisa said...

haha, saya baca entri ni dan tak mungkin terlibat dengan "kancah" itu..oleh itu..ia memang kelakar, okey! haha.
selamat mengundi kak...

S..U..D..@..I..S said...

tentu ada yang amik kesempatan

mama lieyna said...

Hahaha.. lawak lawak jugak, tp kalau betul.. hangin wooo... hehe..