Nuffnang

Friday, October 8, 2010

10 = sepuluh = ten

Minggu ni minggu takde mood. Sebabnya esok aku akan pergi kursus selama 10 hari. Walaupun tak keluar dari malaysia tapi 5 - 6 jam jugalah nak sampai sana. Sedihnya lah.. 10 hari nak tinggal en.asben tercinta. 10 hari nak tinggal anak-anak kesayangan. 10 hari tak dapat tengok, peluk, cium insan-insan kesayangan aku tu. Mesti rindu gila untuk 10 hari nanti. Alahai... tapi apakan daya. Dah namanya pun kerja. Jadi kenalah buat cara orang bekerja kan. Jadi nak taknak kenalah jugak pergi kursus yang 10 hari tu... huhu serius sedih..

So, 10 hari ni takdelah nak update blog. 10 hari juga tak dapat berblogwalking ke blog rakan-rakan blogger. 10 hari tak dapat nak baca entry-entry menarik korang. Pada yang sudi singgah tu terima kasih banyak yer. Nanti i balas balik kunjungan u all tu.

Doakan keselamatan aku untuk pergi, balik dan semasa berkursus tu yer. Semoga kita jumpa lagi lepas 10 hari nanti..

Ok dah cukuplah sepuluh kali aku taip number ten tu. So adios semua. Take care!

5 comments:

Lulu caldina said...

lulu tak suka no 10..ehmm

Puan Hanis,jom ambik award..

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/10/award-very-class.html

Lulu caldina said...

rindu awak...cewah..

EzzEddin said...

fav number hohoh

haidi takeAfoto said...

take care of urself..akak g kursus kt ne?jadi org bujang la seploh ari ek..nak ikut kak..leh la...sy ni kn suke2 je pnggil akak ni akak ek..umo bape?ntah2 lgi muda dri sy ke..heh lame dah pnggil akak ni kak hanis ek..heh

Hanis Azla said...

Kursus kat utara nun.. tp dh balik dh pun.. Cuma x sempat lg nak update blog.. Eh.. betullah tu panggil kak Hanis.. Mmg akak pun. Dh over 30 dah.