Nuffnang

Friday, October 8, 2010

Tag dari Nurkaloi...

Tag ni diterima dari si secretary yg cantik manis. Serius cantik. Tak caya cubalah pergi ke blog Nurkaloi ni.

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
Handphone.. walaupun tak canggih mana tapi kalau takde rasa haru juga.
2. Benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?
Makanan untuk Lunch tadi.
3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan?
I dah kahwin u...
4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
YES... with my mr. charming - en.asben.. (luv u sayang)
5. Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
Novel Aisya Sofea & Anis Ayuni masa pesta buka kat PWTC.. eh..eh.. dah lama lah..
6. Dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?
Our Home Sweet Home..
7. Apa name penuh korang?
Hanis Azla (Nama penuh dalam blog boleh kan..he..he..)
8. Antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?
Both of them..
9. Namakan orang yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang?
Err.. betul2 jumpa?? Apa maksudnya yer..
10. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Ya. Baju en.asben & anak-anak sekali dengan bantuan ms.washing machine from Japan
11. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Mekah - Buat umrah dan Haji.
12. Pilih satu, peluk atau cium?
Salam, peluk, cium.. he..he.. korang ingat tak quote fames tu...
13. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang?
spesis ikan (err..dia yg ngaku yer), cantik (ini pujian ikhlas), rajin komen kat blog i (TQ yer)
14. 5 Bende yang korang sayang sangat dalam hidup korang?
Semua hak milik sendiri aku sayang.
15. 5 lagu yang korang suke dengar?
5 lagu Aizat yang aku tak tahu tajuk tapi aku tahu lagu dia.
16. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
kalau cakap lupa boleh percaya tak... he..he.
17. 5 orang blogger yang korang nak tag.
Tak tag boleh tak??? Sebab kadang2 ada yang tak suka bila namanya ditag.. Kalau I ok aje. So sesiapa yang berminat boleh teruskan tag ini. Sudi-sudikan yer.

Selesai sudah tugasan ini, Tugasan paling cepat yang pernah aku settlekan.

1 comment:

nurkaloi said...

yeaahhh cooolll~~~
hehehehe mekasih mekasih
wahh ikan yg cntik
ngeh3...ngeh3 opss mule kembang daa niee...
huhuhu...