Nuffnang

Wednesday, October 20, 2010

Award dari Lulu dan Haidi...

Hmm... lama benar tak update blog. Hari isnin dah habis kursus tapi sampai hari ini takde semangat lagi nak update blog. Manakan tidak dua tiga hari ni masih bersemangat melepaskan rindu pada anak-anak and en.asben tercinta. Dan masih bersemangat juga melepaskan penat he..he.. Sepanjang cuti 10 hari yang I dok gebang hari tu rupanya adalah dua sahabat blogger ni yang baik hati nak bagi award kat I. I like... Untuk Lulu Caldina & Haidi, thanks you all.

Ini award dari Lulu



So sebelum ambil award tu perlulah jawab soalan ni sebagai memenuhi syarat.

1.Write 5 interesting facts about the person who gave u this award..
Well, bagi I yang hanya mengenali lulu di alam maya ni, Lulu seorang yang cantik, comel, penuh berinformasi, ceria and rajin update blog dia. Sebab dia rajin update blog dia maka selalulah juga I dapat berita terkini dari blog Lulu Caldina ni.

2. Write 10 interesting facts about yourself and your hobby.
- seorang isteri.
- seorang ibu kepada 3 orang anak.
- seorang kakak kepada 2 orang adik perempuan.
- seorang yang sangat murah dengan senyuman.
- seorang yang boleh dipercayai.
- seorang yang pandai simpan rahsia.
- seorang pendengar yang baik
- sangat suka membaca
- suka mengemas rumah
- suka gelak ...ha..ha..

Ini pula award dari Haidi

Untuk yang ini pun ada soalan-soalannya...

1. Kenapa suka blog my lense's story?
I suka blog Haidi ni sebab kat situ ada banyak photo-photo yang menarik. Kalau tak percaya nanti u all boleh pergi ke Haidi ni.

2. Reaksi selepas terima award ni?
Dah tentulah suka kan... Thanks Haidi.

Dan seperti biasa bila kita dapat award dah tentulah kena tag orang lain juga kan. Begitu jugalah dengan award dari Lulu & Haidi ni. So I nak tag semua yang dah sudi jadi follower blog I untuk terima salah satu dari award ni. Boleh ker gitu. Boleh kot. So sudi-sudikanlah yer.

3 comments:

Lulu caldina said...

kak, ada lagi award..

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/10/interesting-blog-award.html

haidi takeAfoto said...

kak anis dah balik ek..xbgtau pn..10 ari je kan ari tu..ok ke kursus..tq ek wat entry ni..xbgtau sy pn..sib baik prasan gak..hehe lulu..tq bg award tu ek..cantik...

Hanis Azla said...

lulu : thanks yer..

haidi : dah balik dah.. kursus semua ok.. lega