Nuffnang

Friday, September 9, 2011

Berkongsi rasa di hari yang mulia...

Tersenyum bila membaca update di FB Buku Prima petang semalam. Ianya sesuatu yang sungguh tak terduga. Alhamdulillah, syukur Ya ALLAH. Pastinya berkat doa dan sokongan dari keluarga dan teman-teman juga. Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang menyokong novel Takdir Fitrah Terindah~Hanis Azla terbitan Buku Prima. Terima kasih juga buat editor Tn.Hj Mohd. Ali dan Pn.Norhawanis serta semua Team Buku Prima yang di hormati.

Top 10 Ogos (Copy from FB Buku Prima)

1. TAKDIR FITRAH TERINDAH
2. BETULKAH?
3. DIARI CINTAKU
4. EPISOD CINTA
5. CINTA KAU DAN AKU
6. ANDAI ITU TAKDIRNYA
7. TAKKAN MELUPAKANMU
8. JANGAN SEBUT NAMAKU
9. MELANKOLIK CINTA
10. CUCUR BAWANG & KOPI 'O'
 

Tak sempurna.. bukan juga yang terbaik.. seadanya.. Yang baik itu dari ALLAH, yang buruk itu pastinya dari saya sendiri. Terima kasih semua.

57 comments:

.: iEyLa :. said...

congrats sis...
moga sis terus success..amin...

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia dijadikan motivasi dalaman utk sdri terus berkarya lg :-)

Aida said...

Yeayyyy ... tahniah kakak .. saya siap promot kawan kat opis beli buku tu .. no pinjam² .. wakakaka

Maya Mayana said...

tahniah kak,tumpang gembira...semoga terus berkarya :)

Aku Ibu Muda said...

kak hanis....nak beli yg ada tandatangan akak buleh tak?

email kat wani ek T&C:)

mrs_shazwani[at]yahoo.com

lydzar said...

dh congrates kt FB, tp nk gak congrates kt blog sekali hehehe.. CONGRATES kak fea!!!!!

:: Mrs.Eady :: said...

syukur alhamdulillah....dah beli dah dari bln posa hari tu tapi nak yg ade sign jugak..hikhikhik...xde la gurau je... :)

Hanis Azla said...

ieyla : aminnn.. TQVM ieyla..:))

sahromnasrudin : Terima kasih sahabat..

aida : cayang aida byk2... appreciate it so much dear.. TQ, TQ, TQ and million thanks to you..

maya mayana : terima kasih yana.. InsyaAllah..

aku ibu muda : InsyaAllah boleh.. Nnt akak e-mail wani yer.. TQVM..

Gen2Merah said...

waahhhhh.. tahniah kak hanis.. tak sangka rakan blog saya ni seorang yang luar biasa hebat.. teruskan menulis ye... we owes suupot u

Hanis Azla said...

lydzar : terima kasih banyak2 lagi dari akak.. appreciate it so much..

mrs eady : Alhamdulillah.. Terima kasih yer izwa atas sokongan.. akak hargainya sgt2.. terharu juga dengan sokongan dari semua kawan2 yg baik budi..

Hanis Azla said...

gen2 merah : tak sempurna, bukan juga yg terbaik, seadanya.. terima kasih atas sokonganmu sahabat..

Fieza79 said...

waahh..tahniah kak...hebat la akak..!

missbby said...

congrats kak..:)

Eye_nee said...

Rasa Ralat sgt sis..belum berkesempatan nak beli novel sis ni...InsyaAllah akk akan dapatkan...Tahniah sis..teruskan menulis...

h4ni3 said...

woww
congrats kak!
kena buat statistik jugak, berapa ramai blogger yg beli.. hehe

Hanis Azla said...

fieza79 : Alhamdulillah fieza.. berkat doa dan sokongan semua.. terima kasih yer..

missbby : terima kasih yer..

eye-nee : terima kasih banyak kak, sokongan akak pun dah cukup bermakna utk saya.. nnt2 bila ada kesempatan bolehlah dapatkannya.. TQ..

h4ni3 : terima kasih hanie.. klu nak buat statistik kena buat entry bertajuk "teman blogger yg dah beli novel saya sila tgglkan komen, saya nak kira ni.." he..he..

Diana @ bilakukatacinta said...

sis: tak beli lg buku sis...tak sempat nak merayau2 kat shoping complex lg..before puasa kawin..lepas tu raya...tak g mana lagi...

wish u best of luck....

p/s D pon teringin nak jd penulis cam sis....pe tips nye ek?

ntah said...

Tahniah Hanis!
Percubaan pertama yang membuahkan hasil, ummi tumpang gembira,moga akan ada lagi novel yang menyusul nanti...

Kakzakie said...

Bersua tidak, perkunjug selalu pun tak tapi tak tahu kenapa kakak rasa bangga dan gembira juga. Belum memiliki lagilah Hanis. Lepas anak-anak periksa mesti kakak beli satu.Rumah kakak semua 'hantu' membaca novel...

Pala Maldini said...

wah! Tahniah!!

Hanis Azla said...

diana@bilakukatacinta : takpe, nnt2 bolehlah dapatkannya.. terima kasih yer.. harap2 impian diana pun akan tercapai juga.. ada apa2 nak tanya boleh tanya.. InsyaAllah, akak boleh kongsikan tipsnya..

ntah@ummiross : terima kasih ummi atas sokongan.. harap2 begitulah hendaknya.. klu diberikan idea..

kak zakie : terharu saya dgn kata2 akak.. itulah indahnya persahabatan kan.. yg jauh pun terasa dekat dan rapat.. terima kasih kak.. seronok sgt klu anak2akak menyukainya nnt..

Hanis Azla said...

pala maldini : terima kasih sahabat..

Run Away♥ said...

tahniah..dan buat yg terbaik lagi...;d

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah...semoga terus sukses

eB ezrin said...

tahniah :)

NM02 said...

tahniah!

saya tumpang gumbira

teruskan dengan berkarya

saya akan terus menyokong.....

...................... dari jauh

^_^

Shiela Latif said...

Alhamdulillah...TAHNIAH hanis :)

wahida said...

alhamdulillah kak...karya akak mmg deserve berada di tangga teratas...
novel akak mmg best...

saya ingat nak buat review pasal novel ni nnt...

teruskan berkarya kak...

tahniah!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kak tahniah!

sy nnt nk suruh adik ipar sy beli novel ni..dia kaki baca novel..

Amie said...

Tahniah Hanis. Ada masa nanti Kak Amie cari di kedai buku ye....

Suara Kalbu said...

Tahniah akak.. tumpang bangga kenal akak ...

qemaishak said...

Tahniah kak..moga terus berjaya..

Tak terbeli lagi ni walhal ada lam list..

Hanis Azla said...

run away : InsyaAllah.. terima kasih yer..

daddy ziyyad : Aminn.. terima kasih banyak..

eB ezrin : terima kasih eB..

nm02 : terima kasih atas sokongan.. akak hargai sgt..

shiela latif : terima kasih shiela..

wahida : Alhamdulillah, wahida menyukai TFT.. terharu sgt dengan komen dari wahida ni.. terima kasih banyak yer atas sokongan wahida pada akak.. akak sgt menghargainya.. TQVM..

rina avail akak cik betty : terima kasih yer.. sudi nak tolong promo lagi.. i like..

amie : terima kasih kak atas sokongan..

suara kalbu : terima kasih ida.. akak pun berbangga juga kenal ida yg berbakat buat kek tu..

qemaishak : terima kasih qema.. takpe, nnt2 ada kesempatan bolehlah dapatkannya..

diana said...

tahniah kak fea..
saya belum dapat lagi buku nya kak..
minggu lepas saya pi tesco singgah kat kedai buku dalam tu cari jugak buku ni..
tapi tak jumpa...
adik yang jual tu kata belum sampai..
entah ye entah idak dia tu...

Sz said...

alhamdulillah tahniah kak!

Hanis Azla said...

diana : terima kasih diana kerana menyokong akak..oh ye ke.. mungkin tak sampai lagi kot.. klu di MPH atau Popular Bookstore mungkin dah ada.. sebab kat sini pun 3 minggu lepas baru ada..

Hanis Azla said...

sz : Alhamdulillah.. terima kasih suzie..

Lulu Caldina said...

lulu belum baca habis, tapi, setakat ni memang terbaik.. Kena sokong kakak lebih ni, supaya dapat hasilkan karya lebih banyak :)

Hanis Azla said...

lulu caldina : terima kasih lulu.. harap2 akak ada idea penulisan yg lebih baik lagi berkat sokongan dari kawan2 yg baik hati semua..

~Nana 귀여운~ said...

wahh..tahniah akak..saya belum beli lagi sebab x jumpe pom buku akak tuh..cari kat kedai buku2 xjumpe pulak..cedeyy oooo :(

Gen2Merah said...

tahniah sekali lagii... all the best kak Hanis...... (",)

Papa Mifz said...

tahniah kak....harap lepas nih akan hasilkan karya yg lobih tip top...

Dinas Aldi said...

Tahniah Hanis! Akak baru beli hari ni, lepas ni nak pulun bacalah!

http://dinasaldi.blogspot.com/2011/09/hanis-azla-takdir-fitrah-terindah.html#axzz1RKNwJKvA

MulutPayau said...

Tahniah.....!!!!teruskan berkarya...

Fitri Senin said...

tahniah akak... =)

cik azeya said...

congrets kak hanis. :)

whitecappuccino said...

Tahniah hanis! top list tu!

bunga said...

Alhamduilillah sis..taniah..:)

Hanis Azla said...

nana : oh ye ker.. sian dia.. nnt klu masih berminat cuba nana cari di MPH atau popular.. selalunya ada klu masih ada stok..

gen2 merah : sekali lagi terima kasih juga..

papa mifz : terima kasih yer.. amin.. InsyaAllah..

dinas aldi : terima kasih kak atas sokongan.. saya hargai sgt2.. harap2 akak menyukainya.. Selamat membaca yer..

mulut payau : insyaAllah.. terima kasih yer..

fitri senin : terima kasih yer :))..

cik azeya : terima kasih yer..

whitecappucinno : Alhamdulillah.. berkat doa dan sokongan semua.. terima kasih kak..

bunga : Alhamdulillah, terima kasih atas sokongan bunga..

farah fauzi said...

happy untuk u sis...tahniah...

zella y said...

alhamdulillah....
tahniah sis!

semoga lps ni boleh menulis byk lg cerita yg best2...

Hanis Azla said...

farah fauzi : terima kasih banyak farah.. i owe u something.. tunggu yer..

sella y : Alhamdulillah..aminn, InsyaAllah.. terima kasih yer..

Mama Gee said...

Alhamdulillah..
g jugak yg tak menyempat nk pi cr kat kedai buku...

Mak Wardah said...

Akak dan anak Nur Wardah suka sangat novel2 Hanis. Actually akak memang pembaca novel tegar. Dulu zaman muda2 Sri Diah, Ramlee etc..Novel Hanis now mengisi masa ibu dan anak. We support new Danielle Steel M'sia. Tqvm Hanis, coloured our life with your gud writing.

Aida said...

Congrats kak hanis.. Wishing u many returns!!

nn lylyn said...

wow tahniah =)

Amanina Mads said...

tahniah.. boleh beli nanti :)