Nuffnang

Monday, September 12, 2011

Debaran mula terasa..

InsyaAllah, esok anak sulongku Han akan menduduki peperiksaan UPSRnya. Sebagai ibu yang baru kali pertama nak melalui anak nak ambil peperiksaan besar memang terasa juga debarannya. Sedangkan Han sungguh rileks. Harap-harap segalanya dipermudahkan buatnya juga untuk anak-anak buahku dan sepupu-sepupuku yang akan mengambil ujian yang sama bermula esok. Semoga diterangkan hati mereka dan semoga mereka dapat buat yang terbaik.

Waktu percubaan dulu Han dapat 3A2B. Memang kalau nak diikutkan sejak awal tahun sehingga peperiksaan percubaan tu memang keputusannya tak pernah berubah. Peperiksaaan yang terakhir ujian peringkat daerah tempoh hari barulah untuk pertama kalinya Han merasa dapat 5A. Aku doakan yang terbaik untuknya. Aku tahu dia sudah berusaha. Apa saja keputusan yang diperolehi memang aku dan en.asben akan terima dengan hati yang terbuka.

Doakan Han dan anak-anak yang akan menduduki peperiksaan UPSR esok yer..

All the best sayang.(Ini gambar candid semalam.. Sungguh rileks kan...)

45 comments:

Makbed said...

oni ni pun, nak amik upsr tapi tak baca buku.. hapeda.... asek k=pop jek(haahahah..budak tu cakap pun tak bleh lagi.)

missbby said...

Insyaallah semoga han dan kawan-kawan yang lain berjaya menempuh UPSR pada hari esok..GOOD LUCK!

lydzar said...

good luck dear..do ur best for urself also for ur mama n papa..

faryzh said...

gud luck ntuk anak akak..

Daddy Ziyyad said...

moga-moga Han mendapat keputusan cemerlang!! Amin

NM02 said...

gud luck han

Suara Kalbu said...

Good luck to Han. Insya Allah.. berkat doa ibu bapa dan usaha dia

whitecappuccino said...

biasala mak berdebar lebih dari anak. pulak tu yg sulung kan..semoga dia akan dapat buat yg terbaik..anak akak sorang amik SPM taun ni..taun depan 2 org exam..PMR n SPM :)

zella y said...

semoga berjaya...gud luck! ;)

wahida said...

semoga berjaya han...akak tau han mesti boleh punya...

♥MAMASYAZA♥ said...

samala dgn ami pun, dah banyak hari, berdebar debar dada akak ni. semoga depa tenang waktu menjawab soalan nanti.
to han, gudluck dari aunty

Diana @ bilakukatacinta said...

good luck han...dan jugak buat mama nya yg super stress...dan nerbes

Aida said...

kak hanis, doa ibu adalah ibu segala doa kak .. moga han tenang dan cool dalam menjawab dan memikirkan jawapan nya nanti .. Good Luck Han .. ;)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

selalunya trial lg susah dr exam sebenar..ok la tu kalau han dpt trial mcmtu..:)

hope han akan dapat keputusan cemerlang upsr nanti..amin..

eB ezrin said...

gd lcuk yer :)

.: iEyLa :. said...

gudluck dik.. ;)

ummiross said...

Ummiross doakan Han tenang menghadapi peperiksaan, moga dipermudahkan oleh Allah SWT...

Fieza79 said...

biasa la tu anak yg nk menduduki exam kita yg berdebar kan...

moga Han dpt menjawab dgn tenang...mesti boleh tuu..

Eye_nee said...

Han...do ur best...

diana said...

semoga berjaya han...
rileks tak pe lagi asal jangan gelabah..
hahahhaah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

al the best utk anak akak, Han.

caiyok2..

Kakzakie said...

Bersma kita doakan anak-anak kita Hanis. Anak akak Yasmien pun sama dgn Han akan berjuang esok....

-Sara- said...

slmt hr raya kak hanis :)

n gd luck 4 han :)

Sz said...

comel han bertudung...
selamat menjawab! tumpang berdebar juga kak!

h A n Y S said...

siap baca majalah lagi..haha..relek2..

Hanis MY said...

All d best Han! U can do it...

Akak thanx for ur support, hugs!

Dinas Aldi said...

Best of luck untuk Han! Semoga berjaya, insyaallah :)

suri solehah said...

goodluck..memang kalau ank2 yang periksa..ibu yang lebih debarnyakan..sama gak ngan guru..kita yang lebih berdebar,,kadang nampak murid rilek je..leh main macam2 lg huhu

MulutPayau said...

semoga kejayaan mnejadi milik Han...

h4ni3 said...

hehehe.. siap baca majalah lagi

dia dah well prepared tu, insyaAllah.. all the best Han! (drpd auntie lorong belakang.. hehe)

exora said...

insyaAllah..dapat 5A..

Mamamya said...

all the best han & kak hanis too...semoga dipermudahkan segalanya....amin.

p.s: kak...lia masih dalam misi mencari novel kak hanis.kat kota tinggi lia cari x jumpa..insya'allah cuti panjang nxt week lia cuba cari di JB.harap2 ada lah....amin.

Latifah said...

All the best untuk Han.
Semoga semuanya baik-baik belaka, insyaAllah.
^___^

:: Mrs.Eady :: said...

good luck dear :)

Maya Mayana said...

Good luck Han...do your best okay...

Mama Gee said...

InsyaAllah dia boleh!
Good luck to han..

Pala Maldini said...

memang cukup relax.. siap baca variasari pulak tu!

Anyway, wishing Han..

BESTEST BEST OF LUCK!

err.. ada ke perkataan gitu ?

qemaishak said...

Good luck han..hari ni start kan..moga dapat jawab dengan mudah & tenang.

Myra Jay said...

InsyaAllah, boleh punya..

Adik myra pun UPSR jugak, relax je selalu tengok dia ha..

~Nana 귀여운~ said...

semoga anak akk suksess dalam UPSR ye..amin

LiFe KaMi said...

kadang2 mmg kita yg bedebar menunggu keputusan anak2..
semoga anak akak mendapat keputusan yg cemerlang..

Liza @ Adzriel AB said...

beri dia ketenangan...insyaallah, han seorang budak yg simple & rileks.. mcm acik liza juga tu. he..he..

http://www.adzriel.com/2011/09/upsr-2011-bermula-jalan-pun-agak.html

Ati Masrif said...

baru dapat lihat pic penuh
anak hanis :)

semoga han akan berjaya
mendapat keputusan yang cemerlang...amin

farah fauzi said...

gud luck han...semoga dapat 5A k...

Sofya said...

sampai ucapan gd luck n wat elok2 tau..