Nuffnang

Wednesday, December 21, 2011

Bila super mom "kehilangan" best husband...

Kalut bila "Super Mom" kehilangan "Best Husband". Dia orang ramai-ramai pakat gelakkan. Uncle Gedek cakap mata aku dah berair. Kak Azieazah siap teringat-ingat dan sambung gelak lagi kat rumah ya. Aduhai.. itu baru hilang sekejap he..he.. Hari jumaat ni my "Best Husband" nak outstation 4 hari. Lagi kalutlah aku nampaknya hu..hu.. Semoga en.asben selamat pergi dan selamat balik. Semoga segalanya berjalan dengan lancar dan diberkati olehNYA.

32 comments:

alinac lover said...

uss ni kan hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

amin :D

kakcik said...

Best husband kakcik pun akan OS esok atau lusa - kakcik ikut sekali. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

itu trofi siapa punya?

Acik Erna said...

Assalam Hanis..semoga selamat yang pergi dan yang tinggal dirumah jugak selamat insyaallah.

qemaishak said...

Rasa lain macam je kalau husband takde kan kak hehe..

Tina Othman said...

insyaallah, moga selamat pergi & selamat kembali ye

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

take care akk, asben xde..

linda asben keja kat johor hanya balik ujung minggu jek..sedih sgt.. sentiasa doa agar dia dpt posting blk ke KL...slalu nanges..huhuhu

mama tim said...

kak..ikutla hsbn o/station tu..menyelam sambil minum air..hehe..

Kunang-Kunang said...

Zaman suami out station dah over. Hari-hari kat rumah.

luahfikiran said...

SALAM,
LF TURUTKAN SEMUA OK . KEJAP JE ! NANTI NAK PAKAT2 DGN ISTERI PERGI ZIARAH RUMAH HANIS ... KITA NI KAN SEBANDAR !

~ yus ~ said...

husband saya pun OS hari ini sampai Jumaat. Malas nak ikut, sbb boring je nanti, tapi bila dia takde, rasa tak best je kan...

Amie said...

insya-Allah selamat pergi dan selamat kembali.

Gen2Merah said...

semoga segalanya d permudahkan ya kak...

diana said...

paling lama kena tinggal cuma 3 hari je..heheh...
saya tak boleh jauh lama2 dengan suami..
demam..:p

Adzrien Shoppe said...

jangan nangis2 ye fea..

JunAina said...

best husband tak ble nakal2 kat sana coz super mom pun baik2 je bila kena tinggal...haisshhh...

azieazah said...

Dato pun tanya hari tu. Tengok U cemas semacam! hahahaha

hilang sekejap nak panik kan? hehehehe

Mujur tak selok cari dalam poket apron aku!

Hanis MY said...

kenapa kak fea tak ikut sama? insyaAllah semoga selamat semuanya... mesti rindu-rinduan nanti...

Citarasa Rinduan said...

mmg nevous bila suami hilang, walau sekejap kannnn

Dinas Aldi said...

Comel la Hanis, mata siap berair bila kehilangan best husband walau sekejap, hehe. Itu tandanya kasih sayang kuat sungguh2 tu :)

ummiross said...

hehe macamana boleh hilang tu Hanis, main sorok2 ke, hik!. Anyway semoga 'Best Husband' Hanis selamat pergi dan selamat kembali.

whitecappuccino said...

takleh ikut ke? anak2 cutilagi kan?

Ati Masrif said...

tak pernah berjauhan dgn hubby
sejak kahwin sekali je masa pantang
anak pertama lepas tu tak mau dah
pantang rmh sendiri je :)

~Nana BamBam~ said...

cuti2 malaysia ker cik asben ?

Maya Mayana said...

semoga semuanya selamat kak...award beli kat mana? comell..

zella y said...

jgn sedih2 ye kak...heheheh
tu msti beli kat USS kan?? heheh

Panglima Muda said...

selamat pagi

So Shy Lady said...

hanis dpt ke tu? wah tahniah. best HB akk pun sama lah jugak kna g kazakhtn la plak tarikh t.tau bila

nyanyisunyi said...

takpe...best husband hanis 'hilang' beberapa hari saja,esuk lusa ada balik depan mata..

husband akak hilang buat selama2nya pulak tu...:(

Fieza79 said...

kena usik ye..tkpe la hilang sekejap bkn lama pun kan..

Aida said...

best kan ada award mcm ni .. akak mmg beli ke ??