Nuffnang

Monday, December 19, 2011

Pengakuan..

Salam buat semua. Hari ni nak buat pengakuan sikit yang saya... errr.. saya... err... ya  saya... err... telah terbabit dalam... errr... tengoklah sendiri.. he..he..

 Pengakuannya...

Keseluruhan ceritanya.. disediakan oleh Uncle Gedek. TQ..

 Bahan bukti pertama...

Bahan bukti kedua..

Alhamdulillah, semalam dapat sekali lagi bertemu dan berkumpul bersama teman-teman blogger untuk kali kedua. Terima kasih banyak untuk tuan rumah yang baik budi Dato' LF dan isteri yang sudi menerima kami sebagai tetamu. Terima kasih juga buat orang kuat yang bertungkus lumus dalam menjayakan perjumpaan ini, Kak Cik Seroja dan suami, Kak Azieazah, Ayu Akuzle dan Uncle Gedek. Seronok dapat jumpa dengan teman-teman yang dikenali di alam maya seperti Fitri Senin, Irfa - Happy Irfa, Kak Ati Masrif, Kak Ainoraini, Gadis Bunga, Pakcik Lie dan isterinya Mama Diana, Daddy Ziyyad, Bujal, Kak Ida Nyanyi Sunyi, Kak Marina Monroe dan lain-lain (minta maaf yer kalau tertinggal nama). Juga gembira sangat dapat bertemu dengan teman-teman blogger yang saya baru mengenali mereka semalam. Nanti saya terjah ke blog-blog anda yer untuk lebih mengenali. Kesimpulannya yang dapat saya rumuskan, pertemuan ini pertemuan yang best. Pot luck yang di bawa  memang super best. Pelbagai variasi makanan yang sedap-sedap dan membangkit selera. Penuh meja sampai tak tahu nak makan yang mana sebab terlalu banyak pilihan. Berborak dan berkenal mesra yang best juga. Bila semuanya BEST maknanya dah tentulah perjumpaan itu happening kan. Alhamdulillah. Semoga perjumpaan semalam diberkati olehNYA.

Ralat : Minta maaf, terlupa dan terlepas pandang untuk war-warkan tentang perjumpaan itu di blog ini untuk teman-teman blogger yang tidak maklum mengenainya. InsyaAllah, jika ada rezeki untuk perjumpaan di lain kali, saya akan kongsikan di sini.  Minta maaf  banyak-banyak ya.

50 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya dapat pergi gathering blogger, tina je tak sampai2 lagi, klu tak dpt jumpa semua =)

diana said...

best tuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
huhuhu..

Huda said...

Seronok eh kak dapat berjumpa ramai2..

kakcik said...

Seronok juga dapat jumpa dengan Hanis lagi. Tapi, Dr Hanie tak ada. Mungkin dia ada hal lain. :)

luahfikiran said...

SALAM,
BEST HABIS SEMALAM, BERSYUKUR KEPADA ALLAH. LF TENGAH FIKIR APA NAK BUAT SELEPAS INI ? KITA PERLU MANFAATKAN LEBIH JAUH HUBUNGAN UKHWAH YANG SUDAH BERTAUT INI.

[PCL] said...

alhamdulillah bertemu jg kita di sana ye.."A happy wife and a mom ".

tak sempat nak jamah kesemuanya...asyik bersembang je...mmg happening betul lah!

ahsfantasy24 said...

Tak termaklum,
Tapi alhamdulillah segalanya
nampak berjalan lancar, eratkan ukhuwah :)

Latest Post:
1. Yang kau kahwin tu, kau pernah kahwin sebelum ni?
2. Lupakan cinta lama. Kau boleh?

Daddy Ziyyad said...

Meriah, padat dengan gelak ketawa, dan padat dengan makanan! Hehehe...

lydzar said...

nampak meriah sekali. bestnya byk makanan!! hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

seronoknya..sy kt johor takda peluang nk join

:: Mrs.Eady :: said...

wah..seronok nyer..

gadisBunga said...

ye. nama saya ada! hahaha!

whitecappuccino said...

gathering lagi?? sure best ni!

kakchik@ella said...

saya tak ada ..Sedih dan kecewa. hrp2 ada pertemuan ke 3.

S..U..D..@..I..S said...

best tu perjumpan alam maya dan nyata...

rose ~ Ibu Rafiq & Aishah~ said...

ok2..bahan bukti dah ade..tapimana satu eh akak dalam gambor tu ? ehehhe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer sis...tak pernah lg saya pergi perjumpaan camtu

Kamalia said...

bestnye kak..klau dekat sy pun nak join gak..

ummiross said...

Waa bestnya..., boleh kenal2 rakan blogger kan Hanis. Atuk PHD pun ada join jugak ye...

Qhaifa Nur said...

ramai gak yang hadir...

Ati Masrif said...

best..best!!

suka tgk hanis yg cantik :)

ainnoraini said...

nama kakain pun jugak GB...
ingat jugak Hanis kat kakain yee...

eB ezrin said...

ramainyer? jeles2 . hu3

bujal X said...

dan yang paling ramah adalah tuan blog ni~keh keh~

Aida said...

Mak aiiii .. Dato' dan Datin pun jadi blogger gak ye kak ..
bestlah akak .. untung dapat jumpa kengkawan blogger .. saya entah bila dapat jumpa akak kan .. ;p

Ladysirna said...

Dapat link dari blog kakcik..salam kenal;)

ieda said...

alaaaa cyoknyee kak ..

masa mula2 masuk dah tahu nie musti perjumpaan blogger tu ..
jeless saya kak :))

Dilla Ady said...

akak yg mane?

ade jugak bace pasal gathering ni tadi..meriah btul!

Panglima Muda said...

salam...

akuzle ayu said...

akak.. tengggsss bebyk psl kaver sy kt meja urus setia tuh... bole nyanyi lagu 'setia' kt RTM kiter neh kan3?... ramai yg terpegun ngan akak...mcm biasa....hihiiih

So Shy Lady said...

wah happening sungguh. dr riak wjh msing2 jlas tpancar ksronokkannya. msti riuh rndah kan

azieazah said...

HANIS, kes ‘hilang’ suami tu buat Kak Azie tergelak sampai sekarang...! hahahaha lain kali tambat dia kat pinggang!

Pastu Kak Azie nak sebut, hubby U dgn U, macam seiras. Tapi sampai kesudah, tak sebut pun. Terlupa plak!

MulutPayau said...

wahhhh...seronoknya...

Dinas Aldi said...

Nampak meriah tu, mesti seronok kan :)

Caythrine Amanda said...

Beznye..... :-)

mamawana said...

Assalam,

Salam manis salam mesra semua..


Jom lagi foto2 gathering. Jemput visit blog anak mamawana

http://wanabaik.blogspot.com/2011/12/1st-attended-gathering-blogger.html

Maya Mayana said...

wah uolls,asyik together-gether aje..

kreatif la banner tu :)

perhimpunan halal mak tk marah,suami pun oke :P

gedek! said...

tu la....

apasal balik awal sangat...

last sekali ada joget lambak tau...!

haha

(seronot kan?)

nyanyisunyi said...

akak tertanya2 siapakah wanita cun ini pada mulanya..lerr..rupanya inilah hanis azla...tapi kita tak sempat berbual sgt kan....memang sgt best..kenangan terindah akhir tahun 2011

Noraishikin Mohd Salleh said...

Hai HanisAzla :)
Seronok dpt jumpa haritu. Nnt check gambar kita berdua kt blog i yer..hehe

Kella said...

memang bestt!! salam telah bersambut.. lepas ni kita sembang sembang selalu ya... =)

do keep in touch... =)

Pok Amai-Amai said...

=D

Selamat berkenalan!

Eh? Heheheh...

wahida said...

alhamdulillah...berjln dgn lancar nampaknya..

Adzrien Shoppe said...

eceh.. comel awek purple tu..

Jendela Hati said...

wah dasat nie siap ada perjumpaan best la

sahromnasrudin said...

alhamdulillah...eratkan silaturrahim

alinac lover said...

sempoi

mamawana said...

Salam sweetie,

Gathering yg indah nan manis.

Baguss banget... ingat mengingati...

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/12/gathering-di-musollah-ehsan-bbb.html

محمد رازيق said...

salam kak.. yeah menarik.. seronok.. rase nak gathering kali kedua.. hehe.. baru tahu juga kita sebangi kak.. makan memang tak ingt masa tuh, sampai tak muat perut.. hehee.. free2, jmput singgah blog sy jmput bc entri: BERTEMU MAYA ATAU NYATA?? (review sikit pasal gathering 18 hb arituh) :)

Mama Gee said...

wahhh seronoknyaaa.....