Nuffnang

Monday, June 11, 2012

Indah..

Indahnya bumi Mekah. Indahnya Kaabah. Indahnya Rumah Allah itu. Satu peluang dan pengalaman yang sangat indah. Syukur atas segala nikmat dan kasih sayangNYA. Terima kasih ALLAH.

Indahnya bumi Madinah. Terasa begitu dekat dengan Rasulullah s.a.w. Selawat dan salam ke atas baginda, kaum keluarga dan sahabat-sahabatnya.

Indahnya bumi Istanbul. Bandar yang mempunyai 2 benua. Benua Asia dan Benua Eropah. Terpegun melihat banyak sekali masjid-masjid lama yang besar dan cantik di sana.

Alhamdulillah segalanya dipermudahkan. Alhamdulillah sudah selamat pulang. Alhamdulillah, salam buat Rasulullah dari teman-teman telah disampaikan. Alhamdulillah kiriman doa dari teman-teman telah didoakan. Semoga segala amalan diterima. Semoga segala doa di makbulkan. Terima kasih atas doa dari teman-teman. Sangat rindu pada kalian.

33 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Alhamdulillah akak telah selamat pergi & selamat kembali :)

rindu juga pada akak ~

Nini D.. said...

rindu sgt dgn akak!

.: iEyLa :. said...

alhamdulillah....
hope ade kesempatan adik ke sana pulak nnt...
selamat kembali kakak..rindunyerrr...

~ yus ~ said...

alhamdulillah....

seronoknya! Teruja nak dengar cerita menarik fea dari sana...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Alhamdulillah :). selamat kembali menulis kak..rindu nk baca cerita akak :)

*Mrsfarahzaki * said...

Alhamdulillah selamat kembali (=

Lulu Caldina said...

alhamdulillah.. kak, sila upload gambar kat FB.. kalau ada >.<

kasihibu said...

sya memang tertunggu tunggu cerita dari sana

alhamdulillah selamat sampai dan selesai sudah.

pok amai-amai said...

Alhamdulillah.

Sy tgh tunggu cite selanjutnya kak. Heee~

Ati Masrif said...

alhamdulillah selamat semuanya

rindu dgn coretan dari hanis :)

♥MAMASYAZA♥ said...

syukur alhamdullillah dah selamat sampai

ummiross said...

Alhamdulillah,dapat Hanis mengecap segala keindahan dan nikmat.Semoga mendapat umrah yang mabrur.Salawat dan salam buat Rasululullah SAW serta ahli keluarga dan sahabat baginda.

mak encik | SZ said...

alhamdulillah, kak hajjahhhh!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

besnye....nnti stori mori ye kak..:-)

kakcik said...

Alhamdulillah. :)

-Sara- said...

alhamdulillah akak dh slmt pegi dn balik..mesti menarik dn seronok kan..xsabar nak tgu cerita akak lagi pasni.. :)

saniah said...

Alhamdulillah..semuanya selamat pulang...seronok ya dpt peluang pergi..:)
Dah rindu lah nak baca entry2 trbaru fea...nnt cpt update ok

Aliza Liza said...

alhamdulilah akak dah selamat sampai. liza sentiasa menanti akak update blog akak ni menceritakan tentang kenangan terindah akak di mekah. Akak kalau ada pic upload sekali k

Eye_nee said...

Alhamdulillah..gembira mendengar perkhabaran dari kamu sis..Syukur..Allah telah permudahkan segalanya bg kamu disana....

Rai said...

alhamdulillah..da selamat kembali.. entah bila pulak giliran kami...

Syira said...

salam..

alhamdulillah selamat kembali juga..

semoga saya juga dpt jejak kaki kat sana nanti.

@cu SaYaNg said...

Alhamdulillah...dah selamat kembali ye...mesti masih rindu suasana kat sana kan? :)

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah Hanis dah selamat kembali ke tanahair :)

mama maman aka yana said...

Alhamdulillah.... tumpang seronok.... :-)

Marya Yusof said...

As salam Kak Fea,

Alhamdullillah :))

Nnt share story lg ye kak... Rsnya semua org pun teringin ke sana, buat dorongan...

Miss you too :)

Tina Othman said...

salam kak fea

alhamdulilah dah selamat kembali ye

Liza @ Adzriel AB said...

ahaaa... dah balik.. alhamdulillah..

sisdee said...

alhamulillah..segalanya dipermudahkan...

subahannallah pada anugerah Allah tak ternilai :)

Huda said...

alhamdulillah akak dah balik, mesti seronok kan..jangan lupa kongsi cerita ya

Kamalia said...

Alhamdulillah, akka dah selamat pulang ..
tak sabar nak baca pengalaman akk di sana..:)

whitecappuccino said...

syukur..selamat pulang hanis!

Gen2Merah said...

Alhamdulilah, segalanya d pmudahkan. Syukur kpada Nya

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

moga Allah permudahkan urusan kami juga yang tingin nak ke sana (^___^)