Nuffnang

Tuesday, November 9, 2010

Am I beautiful???

Wah.. am I??? Off courselah saya akan kata saya cantik. Tak bersyukurlah namanya kalau kita sendiri kata diri kita ni tak cantik. Betul tak?? Cantik itu kan sesuatu yang subjektif. Jadi kalau orang lain kata sebaliknya, itu hak masing-masing. Yang penting apa pandangan kita sendiri.

Cerita pasal cantik tu sebenarnya cuma selingan saja. Sebenarnya saya nak cerita pasal Beautiful Blogger Award dari yang diberikan oleh Pn. Ros yang cantik manis berlesung pipit dalam tu. (Pujian ni ikhlas tau Ros..)


Seperti biasa bila dapat award kenalah jawab soalan yang diberikan dulu.

1. Thanks the person who gave you this award & link them (kiranya kena buat satu ucapan untuk insan baik hati yang give this award la kan?).
Terima kasih Pn. Ros sebab sudi bagi award tu pada akak. Seronok dapat teman blogger macam Ros. Harap-harap kita akan terus saling kunjung mengunjung dan komen mengomen sesama kita yer.

2) Spread the award to 15 bloggers who you like & you think their blogs are awesome!
Kalau nak diikutkan ada lebih dari 15 blogger yang saya suka dan saya rasa blog mereka sangat menarik.. jadi saya pilih randomly saja yer antara yang banyak-banyak itu. Sudi-sudikanlah yer.


3) Tell 7 hell things about yourself ?
1. Selalu berangin bila tengok rumah bersepah.
2. Kalau ada benda yang tak berkenan di hati mudah benar buat muka.
3. Cepat mengalah walaupun semangat berkobar-kobar.
4. Mudah berpuas hati sedangkan target masih jauh lagi.
5. Takut kucing walaupun tahu kucing itu takkan makan kita.
6. Ada parut jahit bawah dagu akibat terjatuh sebab takutkan katak...
7. Penakut tak hengat.

--FIN--

10 comments:

Shiela Latif said...

salam hanis...tq yer sudi bagi award nie...shiela penah dapat award nie...tapi shiela ambik jugak award nie yer =))

hanis pergi link nie yer : http://shielasuri.blogspot.com/2010/04/anugerah-dari-ell.html

Hanis Azla said...

thanks sheila..

✿ Cik Ain ✿ said...

thanks dear for the award.

nnt ain da buat post ain gtaw hanis k.

:D. ngeeee

Rina Azam said...

thanks ya..btw..nama sy Rina Azam bkn Rina Azman..hehe :)

Hanis Azla said...

cik ain : Ok sis.. Thank you.

Rina Azam : Opppss so sori cayang..
akak dh betulkan dah. Thank you too yer.

✿ Cik Ain ✿ said...

kak, da siap da entry tu. silela tengok. hehe. thanks again kak. :)

-Sara- said...

akak, thnx sbb sudi bg award tu kt sara ye..nti sara buat entry..akk jgn lupe terjah tau! :)

Hanis Azla said...

Cik Ain : Dah tgk.. Tq yer.

Sara : Nnt akak terjah yer..

L.O.V.E hUnTeR said...

thanks! sy pernah dpt award ni, tp sy tetap akan ambik lg..hehe :)

Hanis Azla said...

thanks sudi nak terima.. Saya tahu mmg ramai yg dah menerima beautiful blogger award ini.. tp saya tetap nak bagi lagi..