Nuffnang

Thursday, November 25, 2010

Urusan di Bandung..

Dah sampai Bandung..

Undangan untuk majlis konvokesyen dan angkat sumpah doktor..


Tempat majlis konvokesyen..

The banner...


Wisudawan = Siswazah dalam bahasa malaysia
Dewan untuk majlis konvokesyen..

Dewan untuk majlis angkat sumpah..

Badan masih letih tapi nak juga update blog ni. Iyelah, dah berapa hari takde entry baru kan. Malam tadi baru sampai. Hari ni dah start kerja balik. Jadinya uploadlah sikit gambar-gambar sekitar majlis konvokesyen sepupuku itu. Untuk sepupuku Wawa, tahniah di ucapkan. Takziah juga kerana kehilangan I-phone kesayangan yang tercicir di dalam angkot (Angkutan Kota). Nanti dah kerja boleh beli yang baru yer.

18 comments:

pN.rOs said...

wahhhh bestnya g bandung.....
saya stakat makan mee bandung je boleh la

Lulu caldina said...

wah dendiam kakak gi indon ye..
best sana kak?
cepat more entry pasal indon..
ayuh ayuh...ekekee

Hanis Azla said...

Pn. Ros : eh.. sedap mee bandung tu.. akak pun baru first time ke sana.

Lulu : bestlah jgk.. tp x dpt pi jalan sgt sbb sibuk dgn majlis konvo tu. nnt2 akak buat entry psl cuti kat bandung lg yer..

diana said...

raya hindu la sapa yang jumpa i-phone dia tu..heheh..

sarah-najwan said...

sempat soping2 tak..hihi

Kayun said...

nak ikut :D

Pencacai Alim said...

best tu pg bandung

Hanis Azla said...

Diana : raya besarlah org yg jumpa tu.. sedih sgt..hu..hu..

Sarah : adalah shopping sikit2.. Dlm sibuk2 tu sempat jgklah cari masa utk shopping..

Kayun : jom..jom..

Pencacai Alim : Best.. tp enviroment dia kotor sikitlah..

daisy said...

teringin nak pegi sana.orang kata best shopping

Hanis Azla said...

daisy : utk shopping mmg best sbb brgnya murah dan byk pilihan.

Far8 budak baik said...

haahhh best gilee bandungggg nk ikoot

nurkaloi said...

waaa bestnye
mee bandung satu
ehehe
yeaa kaloi dtg renang-renang ni
melegakan sakit otot ekor and sirip and sisik yg semakin tebal
hehehe

Hanis Azla said...

Far8 : alah.. dah balik sinilah.. kan dah kena tinggal.. ha..ha..

Nurkaloi : mee bandung dua pun boleh..tara hal.he..he.. lamanya dia senyap sunyi..

DKosongLapan said...

ooooo sepupu....ingatkan mike tadi Yong Hanis Azla.....kalo tak kene panggei Dr ooo

nurkaloi said...

tu laa...dah skit sendi ni sbb da lame tak renang-renang
hehehe
bz laa siss
duniawi tol...

hamzah ian said...

wa.. indonesia.....

gua tak pernah pergiii

Pala Maldini said...

tentu seronok dapat jalan2 ke negara orang..

Hanis Azla said...

D08 : bukan yong doktornya yeop.. ha..ha..

nurkaloi : iyelah... org sibuk kan..

hamzah : nnt bolehlah gi honeymoon ke sana..

Pala Maldini : seronok.. tp klu bwk anak2 tentu lg seronok..