Nuffnang

Thursday, November 11, 2010

Pelangi itu bagaikan kamu..

Nak share gambar pelangi yang Az snap pagi tadi kat depan rumah. Originalnya memang lebih cantik sebab jalurnya lebar-lebar. Tapi dalam gambar yang diambil dari kamera yang bukan DSLR ni, hasilnya tak berapa nak nampaklah kelebaran jalur itu. Tapi kenyataannya memang cantik, indah dan menawan sangat pelangi tu. Tetiba saya dapat idea bila melihat keindahan ini.

Pelangi
Hadirnya mampu mengindahkan lagi hidup saya yang sudah indah.
Hadirnya menceriakan lagi hati saya yang sememangnya ceria.
Pelangi itu bagai KAMU..

Siapa KAMU itu???
KAMU itu ialah kamu semua.
Kamu semua yang sudi menceriakan blog saya.
Kamu semua yang sudi menjenggah ke blog saya.
Kamu semua yang sudi membaca entry saya yang tak seberapa.
Kamu semua yang sudi tinggalkan komen.
Kamu semua yang sudi tinggalkan jejak di Shoutmix saya.
Kamu semua yang sudi jadi kawan saya.
Kamu semua yang sangat saya hargai.

Terima kasih ye Kamu Semua.

19 comments:

Pala Maldini said...

"jangan tunjuk pelangi.. nanti jari kudung!"

macamana lah aku boleh percaya masa budak2 dulu.. emmm

Hanis Azla said...

saya pun percaya jugak. skrg walau dh tak percaya tp still takut2 nk tunjuk dgn jari.. ha..ha..

-Sara- said...

eh xpenah dgr plak pepatah cmtu, ehehe..ok pasni xnk tnjuk jari kt pelangilah kang kdung plak!hehe :P

Hanis Azla said...

ye ke... itu pantang larang org dulu2.. tak tahu pulak apa kisah disebaliknya..

fndrocka said...

Pelangi lah sangat...hehe.mcm lagu sudirman..pelangi petang..

Kau tiba..bagaikan pelangi..tak bercahya..namun kau brseri.tpi cukup...tuk.menghiburkan..hati inii..

Ewah

Eryyn Rannia said...

suke sgt tegox pelangiii . ehhe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cantik ciptaan tuhan... tapi jika bagi pelang ..ia akn hilang sekejap lagi

gigi rongak said...

lama x tgk pelangi.. haha

gigi rongak said...

lama x tgk pelangi.. haha

sumpit said...

wah saya pun perasan jugak tadi....http://www.qalish.com/

Heidi Shafiq said...

terime kaseh.. :D

Hanis Azla said...

fndrocka : suka lg sudirman tu.. tp ini pelangi pagi..ha..ha..

eryyn rannia : akak pun suka tgk..

brutalsolo : Itulah anugerah Allah buat kita.. tiada apa yg kekal selain DIA.. tp sekali ia datang, dan datang lg di lain kali atau mungkin tak kelihatan lg, ia tetap akan dpt menceriakan..

Hanis Azla said...

gigi ronggak : saya pun dh lama tak tengok.. itu yg nak share kat sini..

sumpit : perasan jgk yer.. cantik kan..

heidi Shafiq : terima kasih kembali..

✿ Cik Ain ✿ said...

rainbow... wah, lame xtgk.

kepercayaan waktu kecik

di sebalik rainbow tu ade harte karun.

sampai skrg igt... klaka tol. :)

♥ kyu said...

aritu kyu nampak double pelangi =)

Peminat Katie Holmes said...

sama2x.hehe

Hanis Azla said...

cik ain : wah, klu betul ada harta karun, pg tu dh tentu akak jadi kaya raya.. ha..ha.. berangan

Kyu : klu double tentulah berdouble2 keceriaannya kan.. tentu lg cantik

PKH : ha..ha..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kina pun dah lama x tgk pelangi.

Hanis Azla said...

klu dh lama x rgk, bila sekali nampak tu mesti rasa cam teruja sgt kan..