Nuffnang

Tuesday, November 2, 2010

Award yang cantik dari Lulu..


Wah.. suka..suka.. dapat award lagi dari Lulu. Ini merupakan award yang ke-empat dari Blog Lulu Caldina ni. Tapi kali ini lagi excited sebab award ini memang pure dari Lulu sendiri. Cantik award dari Lulu ni kan. Colourful flowers lagi. Cantik, manis, ayu macam orangnya juga.

Syarat-syaratnya untuk menerima award ni pula adalah seperti berikut :

1. Blog Lulu Caldina di mata kalian. (belum tengok sila BW... Kliklah link Lulu tu yer)
Di mata saya blog Lulu ni memang padat dengan berita terkini. Kiranya kalau tak baca paper or tak tengok berita pun kita akan dapat latest news dari blog Lulu ni. Itu yang saya suka sangat. Rajin betul Lulu update blog dia. Satu hari entah berapa news yang dia cover. Memang terbaiklah.

2. Nama blog anda dan kenapa letak nama itu?
Nama blog saya HanisAzla@Blog. Itu gabungan nama insan-insan kesayangan dalam hidup saya. Sebab itu saya letak nama itu yang mengambarkan diri saya keseluruhannya.

3. Nama url anda dan dari mana datangnya idea itu?
Url saya http://hanisazla.blogspot.com/ . Pasal idea tu sama seperti jawapan di atas tadi..

4. Apakah method dalam penulisan blog anda?
Methodnya adalah tentang diri saya, pendapat saya, pandangan saya dan segala yang berkaitan dengan diri dan dunia saya serta apa yang menarik minat saya untuk bercerita.

5. Apa perasaan anda bila tengok blog orang lain cantik dan kreatif sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang tu blok sendiri cantik tapi rendah diri)..
Saya suka dan kagum bila tengok blog orang lain yang cantik dan kreatif. Tapi dalam masa yang sama saya sukakan blog saya yang serba sederhana mengikut cara dan kemahuan saya tanpa perlu mengikut orang lain. Sebab apa yang penting kepuasan diri sendiri.

6. Bila blog anda ditubuhkan?
Blog saya ditubuhkan pada 25 June 2010... Orang baru dalam dunia blogging ni..

7. Siapa orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda?
En. asben orang pertama yang tahu. Anak-anak saya pula follower pertama saya..

8. Sila tag 5 orang dan forward sekali syarat di atas.
Ok saya akan tag 5 kenalan baru yang sudi follow blog saya sebagai salam perkenalan untuk menerima award ini. Diharapkan anda-anda semua sudi menerima award ini.

7 comments:

Oney Nurislam said...

tq...

Lulu caldina said...

len kali lulu bagi lagi ye kak...

nurkaloi said...

bile plak sis nak wat award nie??
ngeh3

pN.rOs said...

mekasih... tak paham la... sy memg tak paham bab2 award ni?
terangkan sket bley kat B saya eik hehe
ngok ngek skit saya ni

Hanis Azla said...

Oney : u r welcome sis..

Lulu : Thanks yer.

Nurkaloi : ha..ha.. lambat sikit arr klu nak buat award sendiri.. sbb akak ni krg kreatiflah.

Pn Ros : Biasalah, akak pn dulu x faham juga.. Cara dia mcm ni. Just copy paste gambar award tu. Then buatlah satu n3 macam yg akak buat & masukkan sekali syarat2 spt dlm n3 akak. Cuma tukar dgn jawapan sendiri. Itu saja.. Boleh faham tak? Klu x faham nnt akak cuba terangkan lg yer...

nurkaloi said...

hehehehehehe.........
kurang takpe jgn takde langsung
ok ok
jom renang-renang

pN.rOs said...

akak da wat da n3 tu hehe ni link nyer
http://mrsaqur.blogspot.com/2010/11/award-dari-lulu.html
kalu ada masa akak tengokkan ye..
betui ka gtu
hehe
mekacih