Nuffnang

Wednesday, July 20, 2011

WW : Takdir Fitrah Terindah...

32 comments:

~ yus ~ said...

Cover majalah ke ni hanis??

~ yus ~ said...
This comment has been removed by the author.
mama tims said...

layan novel plak ker..

rara pinkmafia said...

buku baru eh?=)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy skang dah kurang nk baca novel..dulu hantu!

Aida said...

Kak Hanis .. kak hanis adalah penulis novel ke ?? adehhh .. nak autograp plsss ..

sarah-najwan said...

peminat novel rupanyer yer..hehee

Adzriel @ Liza AB said...

jadi penulis novel.. sweet

Lulu Caldina said...

eh, syukur alhamdulillah kak... tahniah..

novel lulu pun pernah terbit.. tapi sedih, royalti tak dibyr sampai skrg... dah bertahun...adeh.. so, bakat dan impian tu terbiar macam tu... bbrp manuskrip yang dah siap, berhabuk dalam hard disk...

Ummiross said...

Novel sendiri ke Hanis?Inikah impian yang jadi kenyataan semalam tu?

Fieza79 said...

novel sendiri ke...? kak Hanis mmg penulis novel ehh... tp mcm penah dgr jgk nama tu..??

-Sara- said...

kak hanis penulis novel ke? cepatlah share, suspen jelah kak hanis ni tau :)

Kakzakie said...

Kakak belum jumpa lagi. Ini keluaran baru. Kalau dekat bolehlah kakak pinjam..

SYANI said...

Nanti kasi review la buku ni. Kalau best boleh layan gak.

Salam perkenalan dari saya.

eB ezrin said...

NOVEL BARU YER? :)

♥MAMASYAZA♥ said...

mesti best jln citernya

Hanis MY said...

buku baru ke ni akak? mcm menarik je

makdara TERdiva said...

dear, u buat novel ke??
congrats!

diana said...

minat novel jugak rupanya..:)

farah fauzi said...

wow...akak sebenarnya novelis jugak ekk...so bulih la nnt saya beli..i'll support u my dear....

Ati Masrif said...

ini ke berita gembira tu?

jadi penulis novel ke..

sahromnasrudin said...

awak buat novel ke??

S..U..D..@..I..S said...

penulis atau peminat novel
atau kedua2....

Caythrine Amanda said...

akak..nice picture.. :) eyh,akak kje dgn karangkraf ke ape..? ;D penyebok jap wink!

Dilla Ady said...

akakkkkkkkkkkk....meh dilla nk babap skettttt....


dilla da google....akak ni penulis novel rupanye!!!!!! patut la name akak ni sangat22222 familiar..macam pernah nampak, mcm pernah sebut..mungkin sy ada terbaca name2 akak masa tgh belek2 novel kt kedai..atau..entah la..

tiba2 sy jadi segan sebab akak penah baca pelangi hati dilla...segannya!!!!huhuhu

akak, nape tak penah habaq????

Dilla Ady said...

akak..nk jadi macam akak sgt2222222..

tunjuk ajar ku sifu!!! <---- eh, tetiba pulak..huhu..

sarah-najwan said...

tahniah hanis azla...
akak betuk2 xsangka..awak penulis novel itu..

akak akn cari novel ini..
dpt autograf awk lagi hebat..hehhee

exora said...

laa..hanis azla penulis novel ker ni,
saya meme peminat novel,tp skrg ni dh x byk ms nk bc...yg beli kt pwtc hr tu ada 5,6 buah lagi blum bc..huhu

Adzrien Shoppe said...

betul pun sangkaan kak liza.. patut hanis letak link ni..

http://www.bukuprima.com.my/prodDetails.asp?idpr=406

Hanis MY said...

akakkk saya baru je tgk link tu, itupun lepas baca di blog http://eyrique-ettiqazz.blogspot.com/
bestnya akakkkk...sy nak beli buku ni! sy tumpang gembira! tahniah kak!

A.s.t.i.n.a said...

Ya Allah happynyeee utk kak Nis...


tahniah kak... wuwuwuwu tacin arr

ieja amieja said...

wah! hanis dah tulis novel ke..bestnyer..