Nuffnang

Thursday, November 17, 2011

Rasa yang sama..

InsyaAllah, hari ini keputusan Peperiksaan UPSR akan diumumkan. Bagaikan tidak sangka pula yang kini aku sedang menunggu keputusan anakku. Bagaikan baru semalam aku menunggu keputusan peperiksaan untuk diri sendiri. Masa berlalu. Kini aku kembali merasai debaran yang sama. Tidak sangka rasa itu rasa yang sama. Mungkin begini jugalah debaran emakku dulu.

Pesananku dan en.asben pada Han pagi tadi, tak kisahlah walau apapun keputusannya. Kalau baik ucap Alhamdulillah. Kalau tidak seperti yang diharapkan ucapkan Alhamdulillah juga. Kena bersyukur sebab kita dah berusaha yang sebaiknya. 

Saat ini aku berdebar.. Doakan yang terbaik buat Han yer kawan-kawan. Terima kasih.

30 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

insyallah...semua memberangsangkan :)

qemaishak said...

InsyaAllah, moga keputusan han membanggakan akak & suami.

azzey said...

mmudah2an yg terbaik senitasa utk awak n keluarga ye...:)

lydzar said...

berdebar seram sejuk je tangan ni kan..semoga han dapat result yg membanggakan ibu dan ayahnya..isnya allah

Sz said...

aminnn kak!
InsyaAllah han membawa pulang keputusan yang menggembirakan tu... ;)

diana said...

han boleh!!saya yakin dia dapat keputusan cemerlang..:)

.: iEyLa :. said...

gudluck Han...
sis mesti lg debar kan..hikhik

ummiross said...

InsyaAllah, good luck Han..
Hehe ummi pun dulu macam tu, berdebar tiap kali keputusan exam anak nak keluar

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

mesti seram kan akk, linda nak tunggu report card tihah tadika pun dah risau... insyallah mesti dpt keputusan yg cemerlang..amin

missbby said...

semoga han dapat keputusan yang baik..

Qhaifa Nur said...

begitulah gayanya debaran seorang ibu menunggu keputusan anak begitu agaknya saya nanti...
moga dapat result yang baik..

Kamalia said...

semoga han mendapat yang terbaik..:)

kakcik said...

UPSR hanyalah langkah permulaan. Pincang langkah yang dimulakan bukan bermakna langkah seterusnya tidak boleh dibetulkan. :)

Mama Gee said...

gudluck han...tak sabar plak nk tau keputusannya...eh sibuk je kan...hehee

Eye_nee said...

InsyaAllah sis...Semoga Han berjaya dgn cemerlang...

Citarasa Rinduan said...

ayu pun nevous anak saudara ayu entah berapa resultnya..

moga anak kak hanis mendapat result yang baik.. isnyallah

Ieja said...

insyaAllah...gud luck untuk anak akak :)

Ati Masrif said...

amin.

insyaallah. semoga han mendapat
keputusan yg cemerlang.

bercuti hanis?

munna said...

InsyaALLAH...pasti keputusan Han Membanggakan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ibu punya debar biasanya lbh hebat

firuzdanial said...

turn MDT berdebar next year :D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Gud luck utk anak...

~ yus ~ said...

Sekarang mesti dah tahu keputusannya kan Hanis. Update cepat!..hihi

apa pun gud luck!

Aida said...

Kalau Han dapat straight A's, confirm aunty blanja Han makan .. 1 days treat .. hehehe

wahida said...

insyaAllah kak...kami semua doakan yg terbaik utk Han...

Pala Maldini said...

Mungkin konsep pembelajaran aku berlainan. Actually, aku agak hairan dengan ketaksuban untuk semua matapelajaran A dalam peperiksaan..

sampaikan ada yang menangis sangat kecewa bila dapat 4A 1B...

Anyway, Good Luck to Han..

Whatever the result would be... you know that you had try your best!

Dinas Aldi said...

Yang penting, Han dah memberikan usahanya yg terbaik. Selebihnya kita berserah padaNya :)

Gen2Merah said...

46,012 Perolehi Semua A Keputusan UPSR 2011... semoga anak akak fea termasuk dalam pelajar yang cemerlang ni.. amin alhamdulillah...

apa pun keputusannya, janji han dah lakukan yang terbaik kan..

kasihibu said...

apapun keputusanya mereka dah berusahakan?

exora said...

insyaAllah...debaran ibu akan membawa makna..

hr ni pun, puas jgk menenangkan 2 org murid yg x dpt A Sains n B.Inggeris...
selalu dlm kelas dpt A

perlu asuh anak2 bhw result exam bkn penentu segalanya...yg penting usaha berterusan n kekuatan diri