Nuffnang

Friday, September 17, 2010

Award lagi dari Lulu...


Terima kasih Lulu Caldina untuk award yang ke-2 ini. Minta maaf ye Lulu, lambat sikit nak buat tugasan sebab busy dengan hari raya, pergi beraya dan bercuti raya. Baru hari ini ada kelapangan sikit. Soalan-soalan untuk tugasan yang perlu dibuat adalah seperti yang berikut :

Nama Blog anda buat masa ini?
(semestinya..)

Anda rasa blog anda hebat?
Penuh positif saya menjawab YA.
(Takkan nak jawab tidak pulakkan...)

BENDA yang anda sayang?
Rumah, kereta dan segala hak milik
(Kena sayang sebab dah susah payah bekerja untuk dapatkan semua tu)

Anda tengok waktu (jam) kat mana?
Off course Jam Tangan.. Kat dinding, lappy or PC pun ada juga sesekali
(Saya jenis orang yang sentiasa pakai jam tangan. Even waktu mandi & tidur pun pakai jam)

Web sesawang yang anda selalu jengguk?
Blog sendiri, blog rakan blogger yang hebat2 belaka serta en.google
(blog sendiri itu wajib.. he..he..)

Letak blogger-blogger yang anda rasa hebat..
(Pada adik2 blogger yg dah di tag, kalau sudi silalah ambil award anda pula yer)

Salam Raya,
Sis HA

5 comments:

haidi takeAfoto said...

salam..akak..tq bg award..bez2..jrg org bg award kt sy ni...heheh

haidi takeAfoto said...

tp kan kak..sy ni xreti sgt nk amik2 award ni..copy gamabr award tu pastu letak kt belog je ke?ke ade embedded code utk award tu?sorry..sy bdk baru belajar..klu slh tolong tunjukkan..buah cempedak diluar pagar..pantun pn berterabur..

hanisazla said...

Salam Haidi, copy ajer gambar award tu dan paste kat blog haidi. Akak pun belajar dr blogger lain & tutorial jgk..he..he.. then klu rajin jawablah soalan utk tugasan tu.. Anyway thanks yer sudi berpantun..oppps sudi menerima award tu..he..he. All the best..

SizZLing SuZai said...

salam..

hi hanis..hehehhe 1st time kna tag nih
THANKS A LOT kat awk erk ^^

Hanis Azla said...

u r welcome suzai.. sudi2kan yer..