Nuffnang

Friday, September 17, 2010

Tagged... yang tertangguh..

Satu lagi tugasan yang perlu saya selesaikan hari ini juga sebelum ianya tertangguh lebih lama lg. Sebelum raya tu Hana Nabihah ada tagged saya. Tapi tak sempat nak buat. Sori Hana... i'm late.

Rules & Regulations (sedikit pesanan penaja yang saya copy dari blog Hana)
Firstly: If you've been tagged, you must write your answers in your own blog and replace any question that you dislike with a new, original question.
Secondly: Tag eight people. Don't refuse to do that. Don't tag who tagged you.

1. Who sleeps in bed next to you?
En.asben off course... tapi kadang-kadang anak2 pun ada menyelit di sebelah saya juga..

2. Have you ever lied to a boyfriend to get out of something?
Tak pernah sbb skrg saya takde boyfriend..he..he.. Dengan en.asben ada kadang2.. sori yang..

3. What kind of kuih raya did you make?
kuih raya tak buat... but i'm baking choc. cake for raya.. nyum.. nyum

4. Best day of the week?
Everyday. Alhamdulillah syukur selagi masih boleh bernafas.

5. What's really creepy?
Kemalangan Jalan raya sangat menyeramkan dan mengerikan saya.

6. What's your current fandom/obsession/addiction?
Blogging dan menjaga penampilan diri dan menghiasi peribadi untuk suami tersayang.

7. What are the color of your baju raya?
Gold & purple

8. What did you eat for break fast today?
Nasi lemak... he..he.. sgt tidak sihat

9. What is your aim for this raya?
Menziarahi sanak saudara dan teman-teman rapat tanpa perlu tunggu open house...

10. What was the last thing you bought?
Pizza @ Pizza hut for lunch tadi... he..he.. lg tidak sihat

11. What was the cutest thing you've seen recently?
Bila dengar anak2 berlawan cakap sesama sendiri.. sgt comel.

12. Does the cute thing above affect your mood?
Off Course..

13. What is your zodiac sign?
Aries.

14. Do you want to learn other skills?
Off course.. siapa taknak kan??

15. 5 things you can't live without?
Suami, anak2, ibubapa, adik beradik, sanak saudara, sahabat handai, jiran ..eh..eh.. lebih plk.
(sungguh, selagi hidup, saya tak boleh hidup sempurna tanpa orang2 penting ini di sisi saya)

16. If you could meet anyone now, who would you meet?
rakan2 blogger yang cuma dikenali di alam maya ni kot...

17. What's something you'd like to say to someone right now?
I love you mak... Nak cakap direct segan..

18. What are you looking forward to?
Didik anak2 sesempurna yang saya mampu untuk berjaya di dunia dan akhirat.. InsyaAllah

19. Say something to the person who tagged you.
Terima kasih Hana. Nak duit raya jemputlah ke rumah saya yang kecil lagi serba sederhana.

20. Tag 8 bloggers.
Nenao
Mizza
Shiemah
Diana
Ayu Hashim
Yunkyuk
Ayie
Asy
(Saya letak 8 nama ni randomly. Kalau taknak buat pun takpe. Saya tak marah punya..)

Ok. Tugasan saya yang dah tertangguh tempoh hari dah selesai. Lega betul. Sekarang giliran anda yang berlapan pula..he..he.. (Serius tiada paksaan). Selamat menjalankan tugasan anda seperti saya..

3 comments:

:: yunkyuk :: said...

salam~
dtg singgah n ambil tagged anda... ;)
thanks kerana suD tagged saya~ ;))

diana said...

terima kasih ye..
ade mase nanti saye
buat la ye..
tak de tarikh luput kan???
heheh

Hanis Azla said...

@yunkyuk - u r welcome..

@diana - Jgn risau xde tarikh luput he..he.. bila2 free nnt pun boleh buat..