Nuffnang

Saturday, September 25, 2010

Cake anak I..

Short entry... nak show off sikit besday cake yang i buat untuk my abang Is..
Nyum..nyummm...colourful sgt ker??... utk bdk2 oklah kot..
kena bake 2 kek sbb besday my nephew berselang hari dengan is.. so boleh celebrate sesama..


Hari ni jadual harian akan penuh sesak dengan undangan hari raya open house dan juga majlis perkahwinan... Aduh sempat ke tidak nak pergi semua rumah yekk... Ok nak siap2 dah. Untuk semua selamat berhujung minggu. Take care..

5 comments:

are_nyss said...

nmpk sedap la kek tu..da la fevret i kek coklat..;p

DiRa EaRTh said...

colorfulla gak tapi okla for budak budak..tapi betol jugak cakap are_nyss tu nampak sedap....

hanisazla said...

are_nyss & Dira : sedap standard mkn sendiri aje.. maklumlah saya budak baru belajar..he..he..

hana nabihah said...

bestnya kekk akak...lapa la pula..

hanisazla said...

klu lapa jom pi lunch..