Nuffnang

Thursday, October 13, 2011

40 tahun..

Selamat panjang umur buat suamiku yang tercinta, kekasihku, heroku, teman baikku, teman gaduhku, teman tidurku dan ayah kesayangan anak-anakku. Hari ini  sudah 40 tahun usia en.asben. Alhamdulillah. Doaku semoga en.asben sentiasa mendapat keberkatan umur, diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezekinya. Semoga en.asben terus menjadi suami terhebat untukku, ayah terbaik untuk anak-anaku juga anak yang sentiasa dapat berbakti untuk kedua ibu bapanya.  Terima kasih kerana bekerja keras untuk kami. Terima kasih kerana selalu mengutamakan kami. Terima kasih juga kerana kasih, sayang dan rindu yang sentiasa ada buat kami. Semoga rahmat Allah sentiasa ada buatmu. Semoga kasih sayang kita diberkati Allah selalu.

40 comments:

~ yus ~ said...

Selamat hari ulangtahun buat en asben hanis....

semoga rumahtangga kalian berdua terus kekal bahagia hendaknya di samping anak2 tercinta...

lydzar said...

happy birthday to hasben akak.. semoga anda berdua dan family sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama..amin

kasihibu said...

semoga di beri kesihatan yg baik... murah rezeki di permudahkan segala urusan di dunia dan di akhirat
selamat hari lahir buat en hby hanis

Eye_nee said...

Selamat Hari Lahir Buat hasben u sis..

Semoga Dipanjangkan Umur Dan menjadi seperti apa selayaknya impian kamu terhadapnya..InsyaAllah....

Kakzakie said...

Doa & harapan seorang isteri insya-allah mendapat keberkatan di hari ulangtahun kelahiran ini.

Selamat Ulangtahun buat suami Hanis

Mamamya said...

selamat ulang tahun utk suami kak hanis...semoga sentiasa dirahmati n diberkati olehNya amin...

missbby said...

Happy Birthday untuk suami akak..Semoga dilimpahi rahmat hendaknya..Buat kek tak?

ummiross said...

happy birthday to husband Hanis, semoga diberkati Allah selalu, semoga menjadi suami dan ayah yang diredhai Allah swt.

Mama Gee said...

Happy Buffday buat suami k.hanis...

nurkaloi said...

epy bufday pokcik hehehehehe





sis ^__^ wish me luck for interview!

ieja amieja said...

salamat hari lahir wat en.asben yer..semoga doa hanis dimakbulkan ALLAH..

♥MAMASYAZA♥ said...

happy 40th birthday. doa dari seorg isteri dgn penuh rasa kasih sayang, insyaallah dimakbulkan tuhan...aminnnn

HappyIrfa said...

life begins 40 .hehe
moga sihat selalu

-Sara- said...

hppy bufday utk asben kak hanis..moga bahagia dunia akhirat :)

ehem2, kak hanis bg surprise ape kat cik abg? hehe

Amy Syaquena said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat husband akak..moga panjang umur dan bahagia dunia dan akhirat...

- GC - said...

selamat ulang tahun yg ke 40 buat encik suami..

Citarasa Rinduan said...

amin..
selamat hari ulang tahun kelahiran buat husband kak hanis..
moga panjang usianya, semoga murah rezekinya...

Maya Mayana said...

Amin...semoga murah rezeki, panjang umur dan rukun sentiasa...Amin.

exora said...

selamat hari jadi...smg sht sokmo n pjg umurnya.

sama la dengan M.Hakim hari jadinya
yer...

So Shy Lady said...

slamat ulangthn klahirn ye buat suami hanis. moga smuanya bahagia2 slalu ;D

Aida said...

Selamat hari ulang tahun buat suami kak hanis yg bertuah menjadi teman susah dan senang bersama .. moga suami kak hanis panjang umur dan dimurahkan rezeki serta dibawah lindungaNYA .. Amin ..

Pala Maldini said...

Life begins at 40..

Good luck!

h4ni3 said...

40??
erkkk.. tak macam 40 pun? awet muda la tu maknanya kan.. pandaiii akak jaga suami. :D

happy birthday incik asben k.fea!

Sz said...

selamat ulangtahun ke-40 utk EA akak! ;) ...

sahromnasrudin said...

selamat hari lahir utk beliau..semoga sentiasa mendapat rahmat Allah SWT

Ati Masrif said...

selamat hari lahir buat hb hanis

semoga sentiasa berjaya di dunia
dan di akhirat

Nini D.. said...

Amin...SelamatHariJadi...pakcik!! :D

diana said...

selamat hari ulang tahun...
semoga panjang umur murah rezeki...

farah fauzi said...

selamat hari lahir utk en LA..hehe..betul x nama nih..main redah jer..semoga akak da family di berkati Allah selalu..

Hanis MY said...

otanjyoubi omedetou untuk kesayangan kak fea moga bahagia dunia akhirat...

Dinas Aldi said...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran ke 40 buat suami Hanis. Semoga kebahagiaan milik Hanis & suami hingga ke akhir hayat, insyaallah!

Akak ni tahun depan masuk 40. Tak sabar ai tau, yesssss!

ieda said...

eppy bday buat husband hanis .. semoga berbahagia dan sihat sejahtera selama lamanya ..

~Nana 귀여운~ said...

Alhamdulillah yer...semoga umur panjang suami kak hanis 2 yer..

anamizu said...

waahh selamat ulang tahun kelahiran
buat hasben akak..semoga jodoh akak
terus kekal selamanya :)



luv,
cik ana

Gen2Merah said...

semoga kak fea dan suami sentiasa berbahagia hingga ke akhir hayat.... amin...

Hanis Azla said...

Terima kasih atas ucapan dan doa dari kawan-kawan semua.. semoga rahmat Allah sentiasa ada untuk kita semua..

:: Mrs.Eady :: said...

selamat harijadi utk suami akak..

semoga terus diberikan kesihatan yg baik,dipanjangkan umur lagi & sentiasa dilindungi allah..amin!

yua said...

semoga akak dan suami sekeluarga terus dirahmatiNya

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat ulangtahun buat suami kakak..


dah celebrate?

whitecappuccino said...

Selamat Ulangtahun untuk dia..semoga bahagia selalu