Nuffnang

Wednesday, October 12, 2011

WW : Temumesra... Jom semua..

40 comments:

Maya Mayana said...

kat mana? peewit...

Fitri Senin said...

kat mana kak..???

Hanis Azla said...

maya mayana & fitri senin : kat MPH, One Utama, Damansara..

:: Mrs.Eady :: said...

mane mane?bile biler?

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau dekat mahu juga terjah!

lydzar said...

mana gambarnya? ke saya yg tak nmpk ni?

anamizu said...

aah la kak..
gambor mane? hehe



luv,
cik ana

Lulu Caldina said...

pasal novel yer kak fea?

.: iEyLa :. said...

wow..kat OU...
hukhuk...jauh la plak nk g..
gudluck sis.. ;)

missbby said...

nasib jauh..kalau dekat memang dah sampai dahhh..

ummiross said...

waa... mph Kuching bila pulak Hanis?

Kakzakie said...

Kalau dekat memang kakak suka utk bersama-sama. Buku Hanis tu di Plaza Angsana Badan Book Store, JB tak ada lagi tau. Gerammm kan

munna said...

kalau dekat mmg munna dah menjoinkan diri kesana kak....

-Sara- said...

oo ni peluang leh jumpe ngan kak hanis nii :)

whitecappuccino said...

wah! hanis dah jadi celebriti..kalo dekat bleh akak pegi..:) all the best ya.

nurkaloi said...

wahhh sis punn ade yerkk
ermmm rugi laa tak pat pegi :(

diana said...

wah..
kalau dekat saya pi dah nak jumpa kak fea..:)

Aku Ibu Muda said...

hari ahad kan kak fea?

boleh diaturkan ni :)

exora said...

selamat beramah mesra yer..tahniah

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kalau free teringin gak nak p???

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kalau free teringin gak nak p???

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kalau free teringin gak nak p???

ieja amieja said...

jauhnyer nak g sana, buat lah kat seremban cni..huhu..still x jumpa buku hanis..baru je baca buku uda dan dara tuh(aisya sofea)suka sgat ngan buku dia..hampir setiap keluaran sy baca w/pun kadang2 x beli(pinjam kwn jer)..x pe lah weekend ni nak cari lg sekali buku hanis..

Aida said...

Kakak, dah dekat dah dgn rumah aida tu .. ni yg nak kena pegi ni .. hehehe .. tp buku yg ada ni dah ada sign .. beli buku lain lah .. hahaha

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah.... cahiyok chaiyok... Semoga berjaya dalam arena penulisan...

**Dah lama rasanya tak layan novel... semenjak kawin... huhu

Sofya said...

wah! tahniah kak...

h4ni3 said...

alaa.. tak leh pegi.. 16hb husband takde

Mamamya said...

alahai jauhnya...klu dekat kompom lia dtg....

~Nana 귀여운~ said...

bile nak buat kat Midvalley ? huhu

Gen2Merah said...

wah, kalau kat tawau sabah tadi saya akan terjah sama... ehehehe.. salam kak fea

MulutPayau said...

seronoknya kalau dapat prgi...boleh jugak brkenalan....

Dinas Aldi said...

Jauh la pulak. Kalau dekat, harus bawak copy akak suruh Hanis sain :)

:: kewek :: said...

menarik tetapi..dah lama meninggalkan dunia pembacaan novel..huhuhu... :(

S..U..D..@..I..S said...

thniah sokongan dr jauh

Kak Aya said...

insyaallah kalau ada kesempatan dapat la jumpa hanis...nak jumpa org yg pandai cipta watak Aiham tu ehem...

Ati Masrif said...

jauhlah dari rumah kita ...

baru tahu hanis ada 2 novel ye :)

Fadzli Amir said...

Memang sekarang ni tengah obses pada buku...asyik nak beli je, walaupun banyak lagi belum habis baca...

Nini D.. said...

akak kalo jumpa penulis yang nama Hanis Azla tu..bgtau kat dia..saya suka buku novel tulisan dia!!!!!

Hanis MY said...

uwaaaaa nak pergi jugak huhu...

aanie said...

oo..ini hanis azla yg penulis novel tu ye?? patut la macam penah dgr nama ni....