Nuffnang

Monday, October 24, 2011

Semalam yang indah bersama Bloggers......

Semalam yang indah. Alhamdulillah, akhirnya tercapai juga impian untuk berjumpa dengan blogger-blogger yang selama ini hanya kenal namanya saja. Pertemuan yang diatur berjalan dengan cukup lancar dan sempurna. Seronok dapat jumpa dengan teman-teman yang selama ini hanya bertegur sapa di alam maya. Seronok juga dapat mengenali teman-teman yang baru. Sebenarnya, ramai yang aku baru pertama kali kenal. Tapi semuanya sangat friendly dan mahu bertegur sapa.  Semuanya sangat best. Teruja sangat.

Terima kasih banyak buat tuan rumah, Kak Cik Seroja yang sudi menerima kami sebagai tetamu. Layanan yang diberi cukup baik. Terasa macam dah lama kenal walaupun baru pertama kali bertemu. Terima kasih juga buat co-host dan penyambut tetamu, Kak Azie dan Acu. Bestlah u all ni. Sangat peramah dan juga sangat rajin. Memang orang kuat untuk majlis semalam. Terasa segan juga sebab asyik berborak dan tidak membantu.

Potluck memang superb semuanya. Penuh meja sampaikan tak tahu mana yang nak di makan dulu. Alhamdulillah, memang sedap-sedap belaka. Semoga ada rezeki untuk kita berjumpa lagi. Gambar?? Hmm.. semalam belek-belek gambar dalam kamera, semuanya ada gambar sendiri. Tapi.. en.asben dah izinkan untuk upload di sini. Tapi.. gambarnya tak sempat nak upload lagi he..he.. Jadinya esoklah yer kita share-share (for few hours ke), InsyaAllah. 

*Anak-anak dan en.asben pun seronok semalam. Itu yang rasa lagi best tu..  

46 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

happy :)

mak encik | SZ said...

syokk la kak dapat jupe ramai2...
saya masih bertapa kat dalam gua ni..tak dapat nak keluar2 jauh2..hihihi

ainnoraini said...

hai..hanis,kite ni..."masihkah kau ingat" chewahhh..nyanyi la pulak tu...

Hanis Azla said...

mrs. eady : happy sgt..

mak encik sz : takpe, bertapa dulu.. nnt2 boleh join juga, InsyaAllah..

ainnoraini : eh, mestilah ingat lagi.. ibu vogue yg cantik manis tu kan.. he..he.. thanks yer sudi singgah..

Cik Puan Zura said...

bestnya kak dapat berjumpa...huhu~~

.: iEyLa :. said...

wahh..bestnye dpt jmpe2..nk join jgk..hikhik

missbby said...

seronoknya dapat jumpa2..kita pun ke kl semalam tapi tak dapat nak join la pulak pasal dah bergerak balik ke johor..huhu

kakchik@ella said...

Serius KC hepi dpt jmpa Hanis. KC terkejut sbnrnya sbb dr tulisan Hanis, KC bygkan Hanis orgnya kecik mcm KC, berkaca mata, lemah lembut dan berjiwa halus.

Bila bertemu, 2 jer yg tepat tekaan KC ~ lemah lembut dan berjiwa halus. Hihi.

Hanis Azla said...

cik puan zura : Alhamdulillah.. seronok..

ieyla : best.. lain kali ada rezeki boleh ieyla join juga.. akak pun nak sgt jumpa ieyla..

missbaby : oh ye ke.. ada hala lain kan.. nak buat mcm mana.. lain kali kalau ada rezeki dan kesempatan boleh join.. doptlah kita jumpa kan..

kasihibu said...

seronok jumpa hanis
sya pun terkejut ada 2 kakcik ;p

Aku Ibu Muda said...

hoyeahhh....tak sabar nak tengok gambar kak fea yg cun melecuns!

Hanis Azla said...

kakchik@ella : saya pun seronok sgt dapat jumpa kakchik yg cantik dan aiman yg hensem tu.. tak serupa dgn apa yg dibayangkan yer kak.. he..he.. tp okeylah tu, ada juga yg mengena kan.. semoga ada rezeki untuk kita berjumpa lagi..

Hanis Azla said...

kasih ibu : seronok juga dpat jumpa akak.. best kan.. ada 2 kak cik lagi..

aku ibu muda : he..he.. samalah macam wani juga.. comel lote aje..

Qhaifa Nur said...

tumpang gembira jugak...

qemaishak said...

bestnya jumpa blogger..semalam tak sempat nak join, ada kenduri.

Hanis Azla said...

qhaifa nur : thank you.. next time boleh join sekali..

qemaishak : oh ye ke.. mmg best.. klu tak boleh kita jumpa kan.. takpelah, mungkin lain kali, insyaAllah..

lydzar said...

wah ada gathering yer..seronoknya

Fitri Senin said...

akak btl ke lepas ni nak buat kat BBB??

Hanis Azla said...

lydzar : Alhamdulillah.. seronok lydzar dpt jumpa teman2.. next time lydzar boleh join sama..

fitri senin : dgrnya mcm tu lah.. klu jadi nnt boleh join sama..

luahfikiran said...

SALAM,
SEMOGA KITA BERTEMU DALAM PERTEMUAN YG LAIN. MEMANG PUASHATI SEMALAM. TKASIH KPD SEMUA

Hanis Azla said...

luah fikiran : Alhamdulillah, apa yg dirancang menjadi..InsyaAllah, ada rezeki boleh berjumpa lagi..

Reflisia said...

Bestnya berjumpa kawan baru..=)

-Sara- said...

xsabar nak tengok gambar kak hanis :)

Eye_nee said...

tumpang seronok dgr cerita kamu...

NM02 said...

cepat upload gambar, tak sabar nak tgk kemeriahan uolsssss

rugi dan kesal tak dapat join. mencik tau

Azlan Hasan said...

wah..akak gi gath ker aritu..hehehe..best..best..

Regards,
-Strider-

Hanis Azla said...

reflisia : Alhamdulillah, best daoat tambah kawan..

-sara- : insyaAllah, klu ada rezeki esok yer.. akak show2 kejap.. he..he..

eye-nee : klu akak ada sekali sure lg best.. dpt kenal2..

nm02 : insyaAllah, esok.. itulah, akak tertunggu2 juga awak dtg smlm.. takde rezeki nak jumpa..

azlan hassan : best dpt jumpa kawan2..

Citarasa Rinduan said...

hanis pi rupanya...

ayu tak join, rugi sangat2...

Daddy Ziyyad said...

Hehehhe..akhirnya bertemu juga dgn tuan punya badan bernama Hanis....


Sorry semalam ramai sangat org, tak dapat nak berbual panjang...

And sorry, rasa rasanya saya tak sempat nak beri buah tangan coklat home made tu.ada kesempatan laion, saya beri ...

Mama Gee said...

seronoknyaa...
takpelah kak..kalau incik suami dh bg izin tu leh lah tunjuk..teringin gak nk tgk muka tuanp unya blog ni.. :)

Anonymous said...

ASSALAMMUALAIKUM..

MAAF MENGGANGU,MINTA JASABAIK SAUDARI UNTUK MENDOAKAN KESEJAHTERAAN SAHABAT KITA DARI SINAR RAUDAH YANG SEKARANG SEDANG BERTARUNG NYAWA AKIBAT DEMAM DENGGI YANG KRITIS.. MOGA DENGAN DOA SEMUA ALLAH MEMAKBULKANNYA.AMIN

MINTA KONGSIKAN KEPADA RAKAN-RAKAN YANG LAIN.MUDAH2AN ALLAH MENDENGAR SALAH SATU DOA DARIPADA KITA.TERIMA KASIH HANYA ALLAH SAJA YANG DAPAT MEMBALAS JASA BAIK SAUDARI.

Liza @ Adzriel AB said...

tak dpt join

ummiross said...

waa memang meriah betul bunyinya,tentu best kan Hanis dapat bertegur sapa di alam realiti..

makdara TERdiva said...

memang seronok smlm..semoga dpt bertemu lagi di lain masa.. :)

gigi.taring said...

wah gathering ke kak? hehe

eB ezrin said...

eh x tau pn? hu3

Kakzakie said...

Mesti seronok dari beberapa paparan gambar yg kakak dah lihat Hanis. Kakak tunggu gambar Hanis pulak

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....syoknya jumpa kawan kawan bloggers. Ida ni je yang masih lagi tinggal misteri wakakakakakaka

GreenJade said...

best nye dpt ber gathering dpt meanjangkan lg ukhwah silaturrahim..saye xde dlm orbit kl smalam..uhuhu

Hanis Azla said...

citarasa rinduan : Alhamdulillah, dapat pergi juga smlm.. next time klu join boleh kita jumpa..

daddy ziyyad : he..he.. akhirnya.. itulah, orag ramai, dpt jumpa pun dah kira baik.. semalam akak dapat home made choc tu.. terima kasih yer..

mama gee : insyaAllah, esok klu ada rezeki akak share sekejap.. he..he..

anonymous : noted with thanks..

liza @ Adzriel ab : itulah.. takpe kak, next time insyaAllah boleh join..

mak dara terdiva : seronok.. insyaAllah, ada rezeki nnt kita jumpa lagi..

gigi taring : itulah ada gathering.. bila dpt tahu mmg seronok aje nak join..

eb ezrin : oh, eB tak tahu yer.. klu tdk boleh join sama kan.. dapat kita jumpa..

kak zakie : Alhamdulillah, seronok kak.. insyaAllah esok saya share yer..

suara kalbu : syok ida.. jg biarkan hidup anda diselubungi misteri.. ha..ha..

Hanis Azla said...

green jade : oh ye ke.. takpe, nest time klu ada rezeki boleh join sama.. insyaAllah..

azieazah said...

HANIS memang cool laaaahhh!

whitecappuccino said...

tentu seronok sakan ya..

Aida said...

Kakak, kalau ada lagi roger lah .. bley aida join skalik .. nak jugak berphoto berdua dgn kak hanis .. :)

Muhammad Akram said...

Salam kenal kakak-kakak cantik.

Caythrine Amanda said...

Syoknya.... :-) mengeratkan silaturrahim :-D