Nuffnang

Tuesday, October 11, 2011

Ku bahagia..

Sayang,

I know you love me.. Thank you so much.. I love you too..

Ada orang kata, kalau kita sedang bahagia, jangan seronok sangat nak canang kat orang. Nanti bila waktu kita berduka, orang akan mengutuk kita kembali. Bagi aku tiada salahnya nak bercerita tentang kebahagian.Yang salahnya, kalau kita mendoakan yang tidak baik bila mendengar orang lain berbahagia...

34 comments:

farah fauzi said...

betul akak..hati mau baik...

Aku Ibu Muda said...

mcm tgh bahagiaaa sesangat ye kak fea :)

h4ni3 said...

i love you too!
hehe

So Shy Lady said...

tbayang wajah yg bcahaya riang gmbira...

ce kongsi cite sket ;D

Aida said...

I love u too kakak! hehehe .. saja nak tumpang bahagia walaupun ada org jaki sangat kan !! hahaha

Cik tikah said...

i love u too. hehe.. semga berbahagia :)

~Nana 귀여운~ said...

suke tengok kalau ade orang bahgia nie kan..huhu..semoga berkekalan

ummiross said...

Sungguh2 bahagia bunyinya tu Hanis, Alhamdulillah.

Gen2Merah said...

saya setuju kak fea.. ada kalanya kita tidak perlu nak bermegah2 bercerita pasal kita pada orang..

kelak belakang hari jika terjadi sebaliknya, orang dok kutuk2 kita kembali..

apa yang penting, besederhana lah dalam kehidupan.. tawadduk, rendah diri, tapi bersyukur dengan apa yang ada... salam ceria kak ...

whitecappuccino said...

betul tu..doakan utk kebahagian orang dapat juga kita pahala..

whitecappuccino said...

betul tu..doakan utk kebahagian orang dapat juga kita pahala..

:: Mrs.Eady :: said...

setuju!

Dinas Aldi said...

Tumpang seronok bila tengok kawan2 bahagia :)

Adzrien Shoppe said...

think positif le kan. tak baik dengki tengok org lain bahagia.

Amy Syaquena said...

Setuju dengan akak, mendoakan kebahagiaan orang pun leh dapat pahala...

Fitri Senin said...

Sayang itu pengubat jiwa... Tp biasala kn kak... Ada org benci ada pula yg suka

Hanis MY said...

Betul tu kak fea... Semoga ss n family bahagia dunia akhirat..

Kak, nanti pm poskod eh, tatau lg bila nk pos tp nk standby add... Yg hari tu takde poskod...

exora said...

perlu ikhlas...jgn sbb nk menunjuk-nunjuk sdh laa.

Lulu Caldina said...

Love you too kak fea ;)

yua said...

tp kdg2 kalau kita tunjukkn sgt kebahagiaan kita, ad org ckp kita berlagak plak. depends atas diri msg2 la kan... yg penting diri kita bahagia~~~

anamizu said...

ehem~
KU BAHAGIA~ lalala hehe
selamat berbahagia kak :)





luv,
cik ana

faryzh said...

yang busuk hati je takleh dengar kebahagiaan orang lain.tak salah berkongsi kebahagiaan dengan orang len.seronok dengar akak bahagia.hopefully never ending kak.

fazrulnoor said...

hati mesti mau baik...jgn jd busuk punye kaki..hihihi

~ yus ~ said...

sepatutnya kita pun tumpang bahagia dan seronok melihat kebahagiaan orang lain kan hanis.

Dan semoga kita juga turut bahagia seperti dia...aminn.

qemaishak said...

setuju sgt apa yang akak tulis tu..& lagi satu kalau boleh berceritalah kebahagian kita yang hakiki maksudnya pasangan yang memang sah ijab kabul..

Eye_nee said...
This comment has been removed by the author.
Eye_nee said...
This comment has been removed by the author.
Eye_nee said...

No Doubt...u r rite sis...berkongsikan rasa kebahgiaan...kan sesautu yg baik...melainkan ada hati dan jiwa yg mmg tak pernah rasa aman melihat kebahagian org lain lantas mendoakan kedukaan...Hate this type of people...

sahromnasrudin said...

kebahagiaan itu elok dikongsi sesama ahli keluarga kita

Maya Mayana said...

ada betulnya jugak kak...maksudnya jgn ghairah sgt...nanti org sangka kita takbur

cuma kalau doakan org yg tk baik tu memang tk elok la

but kalau akak happy yana pun happy for you kak :)

-Sara- said...

i luv u too! hihikkk :D

sara doakn kak hanis bahagian sentiasa..dunia dn akhirat insyaAllah..d samping keluarga tersayang :)

S..U..D..@..I..S said...

semua org impikan bahagia..
mungkin ditkdirkan berlainan corak rupa

Kak Aya said...

tersangatlah betul...jangan cemburukan kebahagiaan orang lain, baik kita doakan kebahagiaan kita berkekalan.

Mama Gee said...

setuju2...apapun harapkan yg positif..fikir positif..kalau asek nk negatifkan setiap perkara..susahlah...