Nuffnang

Monday, October 24, 2011

Minta tolong doakan sama yer...

Sebentar tadi ada seseorang tinggalkan pesanan di kotak komen. Entah siapa hamba Allah itu. Tapi pesanannya mencuit rasa.

ASSALAMMUALAIKUM..

MAAF MENGGANGU,MINTA JASABAIK SAUDARI UNTUK MENDOAKAN KESEJAHTERAAN SAHABAT KITA DARI SINAR RAUDAH YANG SEKARANG SEDANG BERTARUNG NYAWA AKIBAT DEMAM DENGGI YANG KRITIS.. MOGA DENGAN DOA SEMUA ALLAH MEMAKBULKANNYA.AMIN

MINTA KONGSIKAN KEPADA RAKAN-RAKAN YANG LAIN.MUDAH2AN ALLAH MENDENGAR SALAH SATU DOA DARIPADA KITA.TERIMA KASIH HANYA ALLAH SAJA YANG DAPAT MEMBALAS JASA BAIK SAUDARI.

Aku sempat menjengguk ke blog Sinar Raudah tadi. Memang tiada update terbaru. Yang terakhir pada khamis lalu. Di shoutbox juga ramai yang mendokan kesihatannya. Jadinya di kesempatan ini, aku ingin memohon agar teman-teman yang mengenali teman blogger kita Amy Shaquena dan yang tidak mengenalinya untuk sama-sama berdoa untuk kesihatannya. Semoga Allah menerima doa-doa kita dan semoga sahabat kita cepat sembuh hendaknya InsyaAllah. Terima kasih buat semua.

34 comments:

missbby said...

Ye ke kak? baru tau baca entry kat sini. tq sharing ni kak..Ya Allah mudah2an amy kembali sembuh seperti biasa..

kakcik said...

Kakcik pun ada buat pos fasal ini semalam. Ada seseorang menggunakan nama INA meninggalkan pertanyaan di kotak komen kakcik, kononnya Amy sudah 'pergi'. :(

-Sara- said...

yeke kak hanis? sara slalu gak baca blog kak amy tuu.. kite same2 doa yee..

Reflisia said...

InsyaAllah...sama2 la kita berdoa...aminn

Hanis Azla said...

missbby : akak pun dapat tahu di kotak komen tu.. klu betul sahabat kita itu sedang sakit, semoga Allah menerima doa2 kita..

kak cik : oh iye ke kak cik.. tak tahu apa cerita sebenarnya.. kita doakan yg terbaik buat amy..

-sara- : itulah, akak pun tak tahu kesahihannya.. tp dari komen itu begitulah ceritanya.. kita doakan yg baik2 saja buat dia..

reflisia : semoga Allah menerima doa2 kita..

aanie said...

sy pun dpt komen camtu gak....harapnya amy cepat sembuh....

qemaishak said...

Semoga amy cepat sihat..

:: Mrs.Eady :: said...

insyallah kami akan doakan ..semoga sahabat akak cepat sembuh..

diana said...

saya pun dapat meseg tu pagi semalam..
harap Amy cepat sembuh..
patut la dia tak update blog.

nurkaloi said...

al-fatihah
semoga dye cepat sembuh aminn ~~

exora said...

patut la senyap jer blog dia 2,3 hari ni...

smg amy cpt sembuh...dan pulih seperti biasa

♥MAMASYAZA♥ said...

sama2la kita berdoa semoga dia cepat sembuh dan dipermudahkan segalanya

Dinas Aldi said...

Ya Allah, semoga dia dilindungi & diberkati Allah SWT..

- GC - said...

walopun tak kenai this blogger, tp sy harap dia cpt2 sembuh. amin.

Anonymous said...

blogger sinar raudah sudah kembali kerahmatullah sebentar tadi.al fatihah untuk arwah amy

Mamamya said...

lia baru smpi sini n t'baca komen di atas...smga rohnya dicucuri rahmat...al-fatihah.

HappyIrfa said...

sama2lah kita doakan

Eye_nee said...

Tidak mengenali beliau...hanya kepada Allah kita mohonkan kebaikan utk nya...

MasZuber said...

moga beliau cepat sembuh..Ameen..

So Shy Lady said...

Ya Allah ya tuhanku mudah2an beliau akn smbuh amin

musim hujan byk nyamuk. hrap kita smua bhati2 n ambillah langkah swajarnye

~ yus ~ said...

sama-sama kita doakan kan hanis....

di blog yus pun ada gak yg tinggalkan msg serupa, tp yus tak sempat berblog lama td...huhu

ummiross said...

InsyaAllah, sama2lah kita doakan untuk Amy...

Ati Masrif said...

jika betul cerita amy sakit tu

semoga dia segera semboh..amin
byk juga dugaan amy ni

whitecappuccino said...

swemoga amy cepat sembuh

MulutPayau said...

semoga amy cepat sembuh...

Aida said...

Anonymous said...
blogger sinar raudah sudah kembali kerahmatullah sebentar tadi.al fatihah untuk arwah amy

Yang kat atas ni betul ke ?? Takziah dari aida buat blogger sinar raudah .. Moga arwah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman .. Amin .. Al Fatihah ..

wahida said...

saya difahamkan khabar berita mengenai kematian amy adalah fitnah semata2...tergamak dorang kan kak??
hanya Allah mampu membalas perbuatan tak bertanggungjawab mereka tu..


harap Amy terus kuat semangat..

Gen2Merah said...

oo kak Amy sinarraudah tu.. dia pun pernah singgah komen blog saya.. patut pun senyap..

semoga Amy cepat sembuh...

teyn teyn said...

amin .. semoga dia cepat sehat..

Caythrine Amanda said...

Semoga ia cpt sembuh...

luahfikiran said...

SALAM,
SEMOGA CEPAT SEMBUH, AMIN !

luahfikiran said...

SALAM,
SEKALI LAGI MENJENGAH. JANGAN TAK DATANG PERJUMPAAN 18 DIS NANTI.

yua said...

amin. semoga dia cepat sehat

Liza @ Adzriel AB said...

siapa yg buat fitnah tu.. kena selidik. takutnya denggi.. dah terkenakan. lebih2 lagi denggi berdarah. moga cepat sembuhnya.