Nuffnang

Wednesday, June 22, 2011

WW yang tak berapa nak wordless..

 I taknak ada kura-kura kita hilang sebab ni juga…
Dapat e-mail lost puppy ni dari en.asben. Gambar ini buatkan aku tersenyum. Tapi kata-katanya yang tersirat buatkan aku terus tersenyum. (Penuh berhemah sekali pesanan en.asben aku ni kan.) Hmmm... Baiklah sayang...

36 comments:

lydzar said...

hahahah..meaning dia takmo akak kembang mcm ni eh..pandai hubby akak bg ayat tersirat

ummiross said...

haha.. pesanan berhemah.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ayat manis tp tajam..hehe

Nurul Jannah said...

hahaa..ayat asben akak mmg power laaa :)

munna said...

alahai siannya puppy tu....

♥Mrs.Eady♥ said...

erkss...

~ yus ~ said...

hehe, sian puppy tu. Pandai lah suami awah Hanis...pesanan yang cukup berhemah..:)

-Sara- said...

ahahaha..tak tau nak kate ape..tergelak sara depan pc ni tau! :P

wahida said...

pesanan yg sungguh simbolik gitu...heheh...

Fieza79 said...

pesanan yg sguh bermakna...mkna dlm..hehee

Lizzie Yasmin said...

klu dia tuka baju nnti , jmpa lar puppy dia tue...

Hanis MY said...

wah tersirat2 hehe, romantika la akak n hubby ni!

Adzriel @ Liza AB said...

jgn risau... body 'sayang' maintain aje! he..he..

Mama Gee said...

adusss kak...simbolik sungguh...
tapi lebih baik mcm ni dr terus ucapkan kata2 yg tajam menikam kalbu.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, kelakar tengok gambar tu... herm, ayat berkias tu.... :)

Suara Kalbu said...

Aiyakkk...sekali terkena kat batang idung ida ni.. adesssss..adeshhh

Kakzakie said...

Kura-kura dalam balang tak boleh melompat kata pada hubby....

Heidi Shafiq said...

hahaha.. lawak gile gmbr tu.. :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak, sy rsa if kura2 tak sempat nk masuk celah tu pun..dia pasti melurut turun dulu ala2 ninja tetel..hihihi..:-p

Ati Masrif said...

gluppp..

tak mau jugakkk...huwaaaa

Aku Ibu Muda said...

penuh makna!

sahromnasrudin said...

mmg penuh makna tersembunyi nie heheheee

diana said...

hhahah...
kesian puppy...

Maya Mayana said...

wordless comment boleh tak? hehe...

Amy Syaquena said...

hahahaha pesanan yang berhemah

sarah-najwan said...

pesanan tu mcm pesanan hubby akak kepada akak..

say no to kembang2 semangkuk..huhu

**macamlah akak ni jenis mudah kembang semngkuk..semakin kuncup ada la...huhu

ieda said...

ekekekek dalam maknanya tuuu :))

So Shy Lady said...

smpai penyek puppy tuh haha
blur la plak akak nih....hb hanis t.nak wife dia kembang cam tu ye ;D

Papa Mifz said...

can no lak leh tersepit puppy tu kek celah bontot nye tu...muahaha

Dilla Ady said...

uikkkk....sentap ai tau..kalu dpt emel camni, terus i merajuk tau kak...huhuhu

alinac lover said...

hihiihh

anitaare said...

berhemah ada makna tuu..think positif ya

Bigdaddyz said...

dasat sungguh gambar yg tertera itu...

Azlan Hasan said...

sorry lama tak jenguk akak..work load banyak plak lately..haha..saya pun dapat email yang sama kat opis..mungkinkah sy ngan asben akak dapat dari org yang sama??hehehe..

Regards,
-Strider-

LiFe KaMi said...

hehe mmg penuh tesirat. kena pandai2 paham la ye..
kami pun skang kena byk buat senaman, jogging ke, baru lah dua2 tak kembang dan sentiasa sihat..

p/s: blog kami da pulih seperti biasa, jadi kmbali ke blog lama, thanks singgah ye..:)

bunga said...

hahahhaa...leh terkepit tu..haaa