Nuffnang

Monday, August 15, 2011

Alhamdulillah.. dah ada..

Petang semalam kami sekeluarga ke Jusco Taman Equine untuk beli baju raya anak. Lalu depan Popular Bookstore nampak novel saya sudah berada di atas rak buku. Alhamdulillah. Seronok tak terkata sebab bagaikan bermimpi melihatnya. Dengan muka tak malu minta en.asben tolong snapkan gambar-gambar ni buat kenangan. Iyelah, pertama kali. Tentulah teruja kan. (Teruja juga untuk abadikannya di sini). En. asben dan adik-adikku siap beli lagi. Terharunya. Tentulah sebagai tanda sokongan mereka padaku. Terima kasih..



Pastinya saya akan lebih teruja andai ada yang sudi untuk memilikinya juga nanti he..he..  Kepada yang sudah memilikinya, terima kasih banyak yer. Selamat membaca. Nanti bolehlah berikan komen mengenai karya pertama saya ini. (Pada teman-teman yang masih tak dapat cari novel ni, harap-harap dalam minggu ini Novel TFT sudah ada di kedai buku berhampiran anda).

51 comments:

.: iEyLa :. said...

I.Allah..nanti nak beli jgkla..
all the best in ur career sis.. ;)

missbby said...

Tahniah!! Ini novel ke berapa ni? Saya salah sorang peminat novel..nanti saya beli yea..

L said...

waaaa.. kene beli nie!!!

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

lydzar said...

congrates kak!!
nnt kalau ke kedai buku, nk try carik jugak lah..

♥ manje ♥ said...

tahniah... nanti kita beli dan komen kat blog... (^__^) ~

kakchik@ella said...

tahniah hanis. nnti kc cari ye.

mamalieyna said...

waah tahniah...dl berminat jugak nk menulis..lama2 berkubur jee..tahniah yek! confirm sgt2 berbangga n terharu kan..^_^

lama tak ke jusco equine tu..

ummiross said...

Tahniah Hanis,mesti seronok sangat kan, InsyaAllah nanti Ummi nak beli jugak, boleh order online dengan Hanis ke, sebab nak siap dengan tandatangan sekali,hee..

-Sara- said...

kalo sara pon mst excited cmtu gak ;)

Rozita said...

tahniah hanis.. semoga terus maju lagi..

HappyIrfa said...

KAK HANIS..
sy nak beli novel tu..tapi nak yg ada signature khas dr kak hanis..ataupun kak hanis sign dulu dan pos kan kat saya..nanti sy masukkan duit.boleh tak?

eB ezrin said...

cayalah :)

Kakzakie said...

Kakak rasa satu hari mesti novel ini akan duduk dlm susunan novel-novel di rumah kakak juga... Tak sabar jugalah Hanis sebab teman maya punya hasil karya kan....:)

faryzh said...

tahniah akak. faryzh tak suke bc buku.tp nak try usha jugak kat bookstore.

Pala Maldini said...

Congrats!

Kalau beli, ada diskaun tak ?

:-)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak usaha lg mencarinya sis.hr tu lum sampai mereka kata.

Sz said...

kak, jual la online...eehehe

Hanis Azla said...

ieyla : klu berminat bolehlah dapatkannya.. TQ yer ieyla..

missbby : terima kasih.. ini novel pertama saya.. nnt bolehlah membacanya dan nilai penulisan saya..

L : mmg kena beli.. he..he.. Terima kasih yer..

lydzar : Terima kasih yer.. nnt ada kesempatan bolehlah memiliki dan membacanya..

manje : terima kasih yer.. sgt menghargainya..

kakchik@ella : terima kasih kak chik.. nnt bolehlah kak Chik nilai bakat saya..

mamalieyna : terima kasih.. itulah sbb mmg dah lama bercita2.. pastinya teruja.. teruskan bakat awak tu.. InsyaAllah menjadi juga nnt..

ummiross : terima kasih ummi.. klu ummi nak saya belikan nnt ummi inform yer.. nnt saya cuba hantarkan dengan tandatanganya sekali.. InsyaAllah..

-sara- : itulah.. muka nak senyum aje sepanjang petang semalam sara.. he..he..

rozita : terima kasih yer..

happyirfa : InsyaAllah boleh.. ikutlah mana2 yg awak rasa lebih mudah.. akak ikut saja.. nnt tinggalkan e-mail address yer.. senang nak berhubung..

ebezrin : terima kasih eB..

kak zakie : seronoknya klu ianya termasuk dalam senarai buku di rak rumah akak.. terima kasih kak..

faryzh : terima kasih atas sokongan faryzh.. harap2 awk menyukainya..

Hanis Azla said...

Pala maldini : terima kasih.. kalau ada member card kedai buku tu mesti dapat diskaun punya.. he..he.. klu nak saya belikan dan pos pun boleh juga..

lydia miza : harap dpt jumpa buku tu nnt.. terima kasih yer..

sz : klu nak akak boleh tolong beli dan poskan..InsyaAllah..

Daddy Ziyyad said...

Kalau saya pun, mesti saya terharu !!! Tahniah...

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah, dah ada di kedai. Lepas ni nak pi cari di Popular jugaklah.

farah fauzi said...

akak...dah cari dekat kedai buku MBS kat sini tapi masih belum ada...akan ku cari lagi petang ini dipopular plop...huhu...kesian kuantan..selalu tertinggal bas..

Eye_nee said...

InsyaAllah akan dicari..kita kan geng...kena la support geng kita kan....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kak..bangganya sy kalau jd akak..teruskan ya kak tulis lebih nyk novel..insya-allah kalau lalu kedai buku sy nk usha novel akak..

Hanis Azla said...

daddy ziyyad : mmg sgt terharu.. terima kasih yer..

dinas aldi : harap2 ada novel tu di popular tempat akak.. selamat membaca yer kak.. terima kasih..

farah fauzi : kat tempat akak pun takde lagi farah.. kata taman equine tu baru jumpa.. he..he..

eye nee : terima kasih kak.. really appreciate the support.. kita genglah.. he..he..

rina avail aka cik betty : terima kasih yer.. harap2 akak dpt teruskan minat ini.. dan semoga idea sentiasa ada.. doakan akak yer..

Dilla Ady said...

ohhh..jelesnye..bile la nk feeling2 camni jugak ye..

lum beli lagi..tpi on the list nih!

sayangsayangibu said...

tahniah lagi sekali
memang teruja dan seronok bila dapat melihat hasil kerja sendirikan?

kueh bakar said...

tak tahu bila last beli novel..tahun akhir 90an kot...hahaha.

will buy.

btw.lawa gambar cover.semoga dijadikan drama pula.heeee

kueh bakar said...

tak tahu bila last beli novel..tahun akhir 90an kot...hahaha.

will buy.

btw.lawa gambar cover.semoga dijadikan drama pula.heeee

Kamalia said...

salam kak..tahniah..tahniah..1000x tahniah.hehe,sy pun xsbr nak baca novel akk nih, tp camne ye?kalau akk poskan boleh?nnt sy byr.haha..kalau xbole,xpe nnt sy suh ank2 sedara bacakn tuk saya dulu pastu ceritakn kat saya.hehe..oh lagi satu, kakak2 sy (ye,sy ramai kakak:p) dan ank2 sedara saya sume ulat buku..ape novel br yg keluar mesti beli..nnt sy rekomenkn novel akk ni ye..tahniah sekali lagi kak..:))

Hanis Azla said...

dilla ady : thanks dilla.. InsyaAllah, ada rezeki lepas ni Dilla pun dapat rasa perkara yg sama.. teruskan usaha yer.. Dilla juga berbakat..

sayangsayangibu : terima kasih banyak.. betullah, terasa sgt teruja dan seronok melihatnya.. Alhamdulillah..

kueh bakar : klu berminat boleh start beli novel semula dgn TFT ni.. he..he.. terima kasih yer.. cover tu Buku Prima yg pilih.. klu jd drama Alhamdulillah.. wp terasa besar sungguh cita2 tu..

kamalia : terima kasih 1000 kali juga.. klu nak akak poskan boleh aje.. nnt tinggalkan e-mail address yer.. senang nak berurusan.. bagusnya klu boleh rekomen pada keluarga kamalia.. mana tahu mereka berminat dgn jalan ceritanya kan.. thanks again..

kueh bakar said...

tft tu apa

dalam cerita ada cinta.dalam cinta ada pengorbanan.dalam pengorbanan ada pengajaran.dalam pengajaran ada sempadan!

ïêmå å¢klê§ said...

la..
akak penulis novel ker...
ok2 nanti iema support erkkkk
all the best...

Fitri Senin said...

akak tahniah...insyaAllah akan ku cari buku itu =)

Hanis Azla said...

kueh bakar : eh.. wording akak tu.. he..he.. itulah TFT.. Takdir Fitrah Terindah dari pandangan akak.. thanks yer..

iema ackles : he..he.. penulis baru yg baru berjinak2 dalam bidang ni.. terima kasih yer..

fitri senin : terima kasih atas sokongan awak.. akak hargai sgt..

Maya Mayana said...

kalau ke kedai buku,saya akan cari ye...tunggu...

Cik Puan Zura said...

Tahniah kak.... insyaAllah nanti saya beli... feel nya lain sikit bila kita kenal penulisnya (walaupun di alam maya)...

all the best to you kak...

Aida said...

kak hanis.. buku dah ada kan .. hehehe .. aida teruja ini .. nanti kan aida upload lagi ye .. hehehe

NM02 said...

all the best 4u!

Aku Ibu Muda said...

tahniah kak hanis...laa...baru keluar ke? patut la sy cari masa awal bulan hari tu tak de lagi...huhu

~ yus ~ said...

Nanti saya cuba cari di sini...

Apapun tahniah sekali lagi hanis

Hanis Azla said...

maya mayana : terima kasih yer yana.. harap2 yana menyukainya.. akak tunggu feedback dari yana nnt..

cik puan zura : terima kasih zura.. klu ada kesempatan bolehlah baca.. harap zura menyukainya nnt..

aida : dah ada aida.. akak pula teruja bercampur gementar.. he..he.. harap2 aida menyukainya..

nm02 : terima kasih yer..

aku ibu muda : terima kasih wani.. itulah.. baru last week berada di pasaran.. klu ada kesempatan bolehlah wani memilikinya..

~yus~ : terima kasih atas sokongan yus..

wahida said...

kak, saya rasa senang kalau akak pos kat saya siap ngan sign akak sekali..boleh tak?
dah hubby carik asyik takde jer...huhu...

nnt saya masukkan duit yer..
kalau akak tak keberatan lah...

S..U..D..@..I..S said...

Tahniah hanis anda hebat
saya akan usahakan cari disini

qemaishak said...

Tahniah kak..saya peminat novel gak, nanti nak pergi cari..teruja sebab kenalan alam maya ni penulisnya hehe

Amy Syaquena said...

Tahniah sis , insyaallah nanti saya cari..

Lulu Caldina said...

siyes tak sabar nak baca kak :)

Hanis Azla said...

wahida : InsyaAllah boleh.. nnt wahida tolong tinggalkan e-mail address yer.. senang nak berurusan nnt.. sian kat hubby wahida.. terima kasih..

sud@is : terima kasih yer.. harap2 awak menyukainya..

qemaishak : terima kasih.. oh yer ke.. nnt bolehlah baca novel akak pula.. harap2 awak menyukainya..

amy syaquena : terima kasih amy.. selamat membaca..

lulu caldina : akak pun tak sabar dan gementar nak dgr komen dari lulu nnt..

h4ni3 said...

wahh.. tahniah kak!

nurkaloi said...

wahhh bestnyer
yeayy t kaloi carik jugak laaa

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

bestnyerr..nak kena carik nih.. td baru pergi kedai buku cari novel stanza cinta..pasnih leh carik yg TFT pulak..:)