Nuffnang

Tuesday, August 16, 2011

Melawat teman blogger di Hospital..

Sejak dua menjak ini memang tak berapa dapat melawat ke blog rakan-rakan yang menjadi kunjungan harian. Di samping masa yang tak mengizinkan, faktor mereka yang sudah bertukar ke dot com juga membuatkan aku tidak dapat masuk ke blog mereka. Di rumah pula malam memang lagi laju cari bantal dari cari lappy. Makanya banyak cerita teman-teman yang aku terlepas.

Malam tadi baru dapat buat kunjungan. Barulah aku tahu cerita yang seorang teman blogger yang agak rapat denganku ini demam. Jadinya pagi tadi aku sms bertanyakan tentang kesihatannya. Rupanya dia sudah di masukkan ke Hospital Serdang kerana demam denggi beberapa hari yang lalu.

Memandangkan Hospital Serdang tu cuma 5 minit dari pejabat, makanya memang sungguh tak patut kalau aku tak pergi melawat bila dah dapat tahu. Makanya rehat tengah hari tadi aku ke Hospital Serdang melawat teman blogger yang kena demam denggi tu. Dapatlah kami berbual-bual seketika. Alhamdulillah demamnya sudah beransur sembuh dan InsyaAllah akan dibenarkan pulang pada petang ini.

Untuk Kak Liza - Adzriel AB  saya doakan semoga akak cepat sembuh sepenuhnya. Take care yer.

29 comments:

.: iEyLa :. said...

hope cepat sembuh kawan akk tu..

ermm..nape xnk msuk blog yg dah ke dot com sis?? :(

sayangsayangibu said...

semoga cepat sembuhlah hendaknya, senangkan kalau dah dekat boleh je luangkan masa melawat.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy masuk wad akak tak dtg pon tgk..tamo kawan..agagagagaga

Daddy Ziyyad said...

semoga cepat sembuh...pesan minum air byk2...makan sup ketam..

Lulu Caldina said...

semoga kak liza cepat sembuh..

Sz said...

risau sangat kalo dengar orang kena demam denggi...semoga kakak tu cepat sembuh!

eB ezrin said...

walopn xknl, smoga cepat sembuh yer :)

Aku Ibu Muda said...

wani dh pergi melawat sabtu lepas..masih belum keluar ye? kesian kak liza...dugaan ramadhan :(

qemaishak said...

Semoga kak liza cepat sembuh..

Hanis Azla said...

ieyla : harap2 begitulah.. ieyla jgn salah faham yer.. klu kat ofis ni ada certain2 blog yg berdot com ni kena block.. itu yg tak boleh nak masuk tu.. bukannya akak taknak.. he..he..

sayangsayangibu : bila dah dekat tu, mmg cari peluang dan kesempatan untuk melawat kwn2.. Alhamdulillah, diberi kelapangan..

rose@ibu rafiq : sori yer rose.. Klu dekat insyaAllah akak dtg melawat rose.. bila dah jauh tu adalah masalah sikit.. anyway kita kawan balik yer.. he..he..

daddy ziyyad : harap2 begitulah.. td mmmg dah pesan begitu juga.. cuma sup ketam tu lupa pula nak mention td..

lulu caldina : aminnnn..

sz : akak pun sama.. sbb pernah kena.. sakit sgt.. kita sama2 doakan kesihatannya..

eB ezrin : aminn..

aku ibu muda : itulah, kak liza pun ada beritahu td yg wani pun ada dtg melawat.. InsyaAllah petang ni dah boleh keluar.. klu melawat hari yg sama boleh juga jumpa kan..

Hanis Azla said...

qemaishak : amin.. mudah2an..

Dilla Ady said...

hope blogger tu cepat sembuh ye..

dilla pun da bape entri akk miss ni..huhuhu

diana said...

kak liza sakit ke??
alahai..saya baru tahu ni..
maklumla..baru buka blog selepas 5 hari bercuti..

-Sara- said...

oo kak liza demam denggi ke? patotlah lame menyepi blog die.. hop kak liza cepat sembuh..

Aida said...

Kak Hanis, moga kawan akak cepat sembuh spt sedia kala hendaknya .. AMin ..

sarah-najwan said...

semoga liza cepat sembuh..

sakit akak yg mabuk ni mkn masa 3bulan baru ok..huhu

Hanis Azla said...

dilla ady : harap2 gitulah.. bila tak berkesempatan mmg byk yg kita terlepas kan.. akak pun slelau begitu juga..

diana : itulah.. akak pun baru semalam tahu dan pagi ni baru tahu k.liza dah masuk hospital.. wah, lama diana berehat yer.. semoga semuanya baik2 saja utk diana..

-sara- : Alhamdulillah dan beransur sembuh sara..

aida : amin.. mudah2an begitulah..

Hanis Azla said...

sarah najwan : amin.. sabar yer kak.. sakit mabuk ni mmg kena bertahan 2,3 bulan.. harap2 segalanya dipermudahkan utk akak..

ieda said...

semoga kawan akak cepat2 sembuh ya .. risau bulan puasa demam2 nie .. mcm hubby saya ari tuu .. denggi lagilah pula .. huhuhuh

Eye_nee said...

Yer Ke sis..Liza Adzriel AB ada juga berkunjung kat bloq akk...semoga dia cepat sembuh....

Hanis Azla said...

ieda : harap2 gitulah.. mmg risau bila demam di bulan puasa lebih2 lagi demam denggi.. tak pula skrg ni musim denggi.. mmg kena berjaga2 kan..

eye nee : amin.. semoga dia cepat sembuh..

Sofya said...

La....Kak Liza - Adzriel AB masuk spital ka?
harap cepat2 sembuh..

Adzriel @ Liza AB said...

dah balik dah hanis... masa kak liza taip ni ada operasi menyembur kat luar rumah.

ummiross said...

Patutlah lama tak nampak jejak, ummi harap Liza cepat sembuh

~Nana 귀여운~ said...

semoga kawan awak cepat sembuh dan berkeadaan baik seperti sedia kali..amin

Dinas Aldi said...

Ya Allah, Liza masuk hospital ka? Semoga dia cepat sembuh!

Gen2Merah said...

semoga yang baik2 saja utk mereka

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

semoga kwn akk cpt sembuh..

sy pon kalau malam x pandang dh lappy hehe..bantal lg menggamit..

sian org berdot com ek..

farah fauzi said...

ha...kak liza mask hospital ker...adeh...ketinggalan beul saya...get well soon to my dearest kak liza..