Nuffnang

Friday, August 26, 2011

Ucapan untuk semua..

Salam Ramadhan ke-26.

Nak ke tempat kerja tadi, jalanraya walaupun masih banyak kereta namun dah mula nampak lenggang. Ofis dah mula sunyi kerana ramai yang dah ambil cuti. Mood raya memang dah mula terasa. Di radio pun dah berselang seli berkumandang lagu raya lama dan baru. Jadinya di kesempatan ini, sebelum mula bercuti panjang ni, ingin rasanya mengambil kesempatan untuk memberi ucapan selamat buat semua. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dari saya dan keluarga untuk semua teman-teman BLOGGER yang di kasihi di alam maya ini. Juga untuk semua tetamu yang sudi berkunjung ke blog HANIS AZLA ini. Tak lupa juga kepada pembaca-pembaca novel TAKDIR FITRAH TERINDAH yang pernah sampai ke blog penulisnya ini. MAAF ZAHIR dan BATIN andai ada salah silap yang telah saya lakukan. Mohon HALALkan apa saja yang terlebih dan terkurang. TERIMA KASIH juga untuk ucapan dari teman-teman semua untuk saya. Kosong-kosong yer kita. BERHATI-HATI di jalan raya. Semoga perjalanan kita untuk pulang ke kampung dan kembali ke destinasi sentiasa selamat dan dilindungi. Doa saya agar segala urusan kita dipermudahkan. Semoga rahmat ALLAH sentiasa ada buat kita. InsyaAllah, panjang umur, ada rezeki dapatlah kita berkongsi cerita lagi di sini. SALAM MESRA untuk semua. TAKE CARE.

44 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

maaf zahir batin my dear hanis.. jumpa lepas raya ye..

:: Mrs.Eady :: said...

SELAMAT HARI RAYA KAK...ampun & maaf di pinta..

.: iEyLa :. said...

SELAMAT HARI RAYE KAK!!!
have a safe journey.. ;)

Faztee Danisha said...

slmt hr ry...blog ry

Aku Ibu Muda said...

selamat hari raya kak hanis

farah fauzi said...

selamat hari raya kak hanis...maaf zahir dan batin..

MulutPayau said...

Selamat hari raya Aidilfitri..

Lulu Caldina said...

selamat hari raya kak :)..

diana said...

selamat hari raya..:)

Eye_nee said...

SELAMAT HARI RAYA A.FITRI SIS..

MAAF ZAHIR DAN BATIN.

SEMOGA UKHUWAH TERUS KEKAL TERJALIN...

lydzar said...

selamat hari raya kak!!

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H...MAAF ZAHIR BATIN ya

Daddy Ziyyad said...

Salam Aidilfitri dari saya..Maaf Zahir Batin :)

zella y said...

selamat hari raya kak...
maap zahir batin...

semoga ceria2 di hari raya! ;)

Aida said...

Selamat Hari Raya buat Kak Hanis dan Keluarga .. moga ceria di Aidilfitri ini ..

Luv u Kak !!

Ati Masrif said...

selamat hari raya aidilfitri hanis

maaf zahir batin

0-0 ... ^_______~

qemaishak said...

Selamat hari raya buat akak sekeluarga..ampun maaf dipinta..

Hanis MY said...

Akak ku yang cantik jelita... selamat hari raya maaf zahir batin utk akak sekeluarga... sabar menanti TFT yg sy anggp sbg hadiah hari raya... tak sabar nak baca, take care kak...

HappyIrfa said...

salam syawal buat kak Hanis Azla n family

kak..

emel saya mawarni.sani@gmail.com

sarah-najwan said...

selamat hari raya aidil fitri hanis...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

selamat hari raya dan selamat menyambut hari MErdekaaa..

Suara Kalbu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Kak Hanis sekeluarga. Salah silap harap dimaafkan. Hati-hati ketika pulang beraya ye kak

Kakzakie said...

Salam aidilfitri dari kakak juga Hanis. Moga sentiasa dlm perlindungan Allah jua... maaf dari kakak....

Shiela Latif said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin juga hanis :)

Papa Mifz said...

selamat hari raya....ceria2 di hari raya k..:)

WuMing said...

SELAMAT HARI RAYA

NM02 said...

selamat hari raya aidilfitri. maaf jika ada kekasaran atau tersilap bahasa sepanjang saya komen dalam n3. take care sepanjang cuti raya nnt ye.. maaf zahir dan batin

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

maaf zahir batin sis..selamat hari raya..

sis dah byk kedai kat segamat saya cr novel tu..masih tak jmp.lg 2 mgu dah nak blk qatar..huhu

Dr. Ben said...

Eid mubarak kak!

Dinas Aldi said...

Selamat hari raya & maaf zahir batin, Hanis!

Fitri Senin said...

Salam aidilfitri!!! Blh dtg ry rmh nnti?? (pantuntidak berirama 2 kerat)

sekamar rindu said...

salam...

selamat hari raya...

h A n Y S said...

SALAM AIDILFITRI kak..
MAAF ZAHIR BATIN..
=)

missbby said...

Selamat Hari Raya Akak..

ieja amieja said...

SELAMAT HARI RAYA jg buat hanis sekeluarga dr sy..

whitecappuccino said...

Selamat hari raya Hanis!

~Nana 귀여운~ said...

nana juga nak ucap selamat hari raya maap zahir batin andainye nana ada buat kesalahan atau terkasar bahasa kat kak hanis ye...

bunga said...

sama..maaf zahir dan batin.."":)

teyn teyn said...

selamat hari raya ye kak ..

ïêmå å¢klê§ said...

selamat hari raya kak ^_^

Gen2Merah said...

Salam Aidilfitri buat Hanis Azla. juga salam kemerdekaan 2011 buat semua (",)

mamalieyna said...

salam aidilfitri..mohon maaf zahir batin andai ada salah silap dlm berbicara.>^_^

selamat bercuti~

KELI OH KELI said...

SeLaMaT HarI rAYa aIdIlFiTrI kak....salam dari pulau mutiara,,,")

bunga said...

sama la sis..selamat hari raya..maaf zahir dan batin..