Nuffnang

Tuesday, April 3, 2012

Vienna, Thailand, Bali dan Cambodia..

Tajuk entry takde kena mengena dengan tempat yang bakal aku kunjungi dalam waktu terdekat ini. Dalam waktu terjauh, insyaAllah kalau ada rezeki. Kesemua tempat tersebut juga tidak pernah aku kunjungi. Jadinya bila FM dari tempat-tempat tersebut berada pintu peti ais rumahku, tentu saja aku berasa sangat teruja.Sama pula harinya aku menerima FM dari dua orang teman blogger yang baik hati pada jumaat lepas. Alhamdulillah, semenjak mengenali teman-teman blogger yang rajin melancong, peti ais  kat rumah dah hampir penuh dengan FM dari pelbagai negara. Suka..suka..suka.

Terima kasih Buat Hanie dan Suzie.  Kalau nak baca perkongsian cerita tentang Vienna, Thailand, Bali dan Cambodia, bolehlah berkunjung ke blog mereka. Gambar FM? He..he.. saja tak letak sebab takut nanti ada yang jeles. Eh..eh.. takdelah. Melawak aje. Memang tak ambil gambar pun. Macam pergi gathering blogger ahad lepas. Sekeping gambar pun tak ambil. Dah balik rumah baru menyesal hu..hu..

p/s : Minta maaf yer jika saya terlambat nak buat kunjungan balas. Saya sedang gigih menyiapkan projek kedua. Alhamdulillah, ianya sudah hampir menuju ke separuh perjalanan. Pening juga untuk meneruskan separuh perjalanan lagi. (Pening sebab setiap malam berjaga malam he..he..). Saya harap saya dapat menaip perkataan TAMAT sebelum pertengahan May.

20 comments:

.: iEyLa :. said...

waaahhh..dh penuh t leyh passing FM ke ila plak kak..hihi...

psstt: all da best tuk 2nd projek..xsabar nk tgk perkataan "PROLOG" tu..weee...

Daddy Ziyyad said...

selamat menulis dan siapkan projek itu..semoga berjaya dan meletup bila dipasarkan! :)

Lulu Caldina said...

TAMAT..
Gigih Kak Fea.. Lagi tebal lagii bagus ;)

lydzar said...

Nak ikut gak ke sane, boleh tak? hehehe

good luck kak, mesti boleh siap before target tu..

Huda said...

chaiyok kak, terus menulis dan harap akak boleh jadi inspirasi saya untuk rajin jugak menulis..:)

ummiross said...

FM tu kira motivasi tu Hanis,nanti lepas Novel kedua keluar bolehlah pilih destinasi mana yang jadi idaman...

Kakzakie said...

Kakak percaya tak lama lagilah kalau Mei boleh tulis TAMAT. Bermakna dalam tahun ini juga dah boleh launching buku ke dua ye Hanis.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

Bestnya akak novel dah nak siap..sy doakan novel kali ni ngetops macam yg first haritu!

Amy Syaquena said...

Wah x sabar nak tunggu kemunculan novel kedua akak..anyway tahniah kak

Izan Ishak said...

syoknya kak...makin bertambah koleksi FM.

tahniah kak.. harap2 novel kedua akan cepat2 siap!

So Shy Lady (SSL) said...

pasti asyik duk tngok pintu fridge ye!

gud luck hanis, moga hasilnya gempak nnti. akk tungguuuuuuu

Azee Hana said...

nak pergi mane tu,,=)

mama maman aka yana said...

wah..wah... bz tulis novel ke.. teringin nak baca.. kena cr nih kannnn..:)

ieja amieja said...

assalam..
good luck!! akhir thn dah ada kat pasaran la ye..

Fitri Senin said...

kak hanis...chaiyyokkk!!!

Dinas Aldi said...

Takpa takpa teruskan menulis tu, tak sabaq sungguh nak baca novel tuu!

Maya Mayana said...

tempat tu yana berangan nak pergi juga tapi tunggu org belanja :P, kalu akak pereegi tempat tu dulu tlg snapkan gambo byk2 dan belikan ole2 sikit boleh? hehe...tkdelah main2 je..

jgn lupa rehat juga tau...selamat menyiapkan projek sebelum dateline tiba...kena ada dateline juga yerk kak? diorang yg tetapkan ke dateline tu?

RABUN said...

teruskan bekarya

:: Mrs.Eady :: said...

Ok ok ...tak sabar nak tggu bab ke-2 itu! :)

Aida said...

Bali mmg best.. Tahun ni pun dah beli tiket utk repeat lg.. Kakak cepat-cepat habiskan.. Nanti boleh cuti-cuti over sea..