Nuffnang

Monday, March 19, 2012

Ish..ish.. moday blueslah pulak..

Alamak.. hari ni macam-macam  pula jadinya untuk beberapa jam ini. Pagi tadi dah "terblock" kereta orang tu sebab nak cepat kejar punch card. Entah macam mana boleh tak perasan. Sekejap tadi nak telefon orang lain tertelefon orang tu juga pulak. Aduhai.. entah macam mana boleh tersilap dail. Padahal tak pernah-pernah buat panggilan direct kepadanya. Dengar suara bukan macam suara pegawai yang aku nak telefon. Tapi suara orang tu. Nak terus letak rasa tak sedap pula. Orang tu pun dah dengar suara aku. Jadinya aku minta maaf ajelah. Berterus terang cakap tersilap dail. Nasib baik dia cakap okey, takpe.  

Ish..ish.. aku ni tau. Kalau orang tu orang lain takpe jugak. Tapi orang tu bos besar aku. Adooi.. Lepas ni kalau nampak orang tu aku terpaksa senggih ajelah sebab nak cover malu. Minta maaf Tuan Director. Hari ni saya monday blues agaknya..

30 comments:

.: iEyLa :. said...

hikhik...pasni sengih2 jela nampak tuan director ek.. :)

Lulu Caldina said...

wake up kak fea ;)

:: Mrs.Eady :: said...

alang-alang tercall minta bonus la terus kak..hehehee...

kakcik said...

Buat2lah tanya 'bonus banyak mana?'... hehehe...

mak encik | SZ said...

agaknya kalut sebab hari pertama budak2 naik sekolah skali kot kak... ;)

kakchik@ella said...

KC pun dilanda symptom Monday Blues, Hanis.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

HEHE..bawak bertenang ya kak :)

Nini D.. said...

laaaahh....apa akak tak tanya trus..

" Tuan Director dah b'fast? " ;)

Alin Marlini said...

tiap kali isnin mesti bluesss...tak tau sapa isnin keberapa kan kak..heheh

Eye_nee said...

terlebih blues la pulak monday kamu ni sis..heheh..sekali tuan direktor daaaa....

Daddy Ziyyad said...

tuan director pun monday blues jugak..hahaha

Aida said...

Fuyyooo kak.. Tuan director tu.. Hihihi.. Mungkin akak perlu pergi honeymoon kot..

sahromnasrudin said...

kita minum dulu hihihhhh

Kamalia said...

hehe..nasib baik akak tak letak teruskan telefon tuh..kot saya mesti dah gelabah..

Gen2Merah said...

hahahaha... kelakar la akak ni... ni mesti pasal bingung2 di pagi Isnin ni kot.. ehe.. cuci2 muka dulu, santai2kan minda ya..

Adzim Teras said...

Ada jodoh tu...Semoga Tuan Director bagi bonus lebih tahun nih..

ieda said...

ekekek saya juga pernah alami macam nie kak
tapi selambee je saya cakap salah no .. tapi bukan dgn BIGGG Bos lahh ekekek ;)

MulutPayau said...

hehehe...mmng kelakar...kena sambung cuti lagi lah tu....

whitecappuccino said...

esok dah tuesday..chill out !

Liza @ Adzriel AB said...

amboiiii... big boss terus di callnya. bukan blues lagi ni... dah rock..he.he

H.S said...

aduh bukan calang-calang org tu.hahaha

tak pe tak pe.pengalaman~ hehe

saya pulak hari ni tapak kasut tercabut dan tertinggal kat seberang jln. selepas melintas baru sedar.hahaha

Maya Mayana said...

ayat bwh tu mcm dialog citer p.Ramlee..


baik tuan penasihat..hehe

azieazah said...

Memang blues tuh... Pasni bleh ler join kumpulan Blues Gang. hahahaha

MaryaYusof said...

As salam kak,

Agaknya akak terlampau memikirkan dia sehingga terdial nombornye...hehehe...

P.s. Kak, saya dah PM... Tak dpt ek... Boleh bg saya email akak... Ni email saya: maryayusof@gmail.com.. Thanks ye :)

LYAfrina said...

hari ni jgn blues lagi yer... dah hari selasa ni

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

saya pulak anak2 selalu main hp dan selalu dail no. bos saya..

Kakzakie said...

Sesekali memang jadi macam itu Hanis...

Makbed said...

ni mesti tak brekfes ni. hahahha~

noor said...

bila tiba ari isnin
mulalah diri ini cam malehhh ajer huhuhuhuh

Amy Syaquena said...

tue tandanya kena sambung lagi cuti kak..hehe