Nuffnang

Wednesday, March 21, 2012

WW : Lepas lunch dapat ni pulak sure best..

Ice-cream, cheese cake & hot chocolate...

28 comments:

kakchik@ella said...

kat Iceroom eh hanis? feveret KCCC

Huda said...

wah kek nya menggoda tu..

Huda said...

sorry, sebenarnya ice cream tu yang menggoda..

munna said...

kat Iceroom ye kak....

Kakzakie said...

Amboi Hanis siapa pulak yg belanja nie... kakak pun terliur

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ADUHAIII sedap semua..tp bnyk kalori..sesekali bulehlaa

Diana @ bilakukatacinta said...

kak...memang best. best utk meningkatkn berat badan..hehe

~ yus ~ said...

mak aii! Terliur ni. Nak ckit fea!

fazrulnoor said...

aiseyman

Ryu on ahsfantasy24.com said...

aDui..
aiskrim tu sangat menarik~
:D

:: Mrs.Eady :: said...

peeerrgghhhh..........ais krim!!!

lydzar said...

wow!! snowice!!

Ati Masrif said...

aduhhh...tempat-tempat
macam gini yang kita sedang
elakkan hanis...hik3

ummiross said...

confirm sedap..lin kali ajak ummi join sekali ye hanis..

kakcik said...

Lamanya tak singgah ke ice room...

Izan Ishak said...

akak... dah terliur tgk aiakrim yg menggunung tu!

Nini D.. said...

say DIE to DIET! hahahaha

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiiiiii mesti sedappp ni.

-Sara- said...

mmg best! hehe

Tina Othman said...

okey gambar ni buat tina rasa sangat lapar skrg ni

dwaty said...

saya dah sebulan kempunan nak makan aiskrim... tapi gg tak sembuh lagi ni... huhuhu

Amie said...

Nak juga, tak mau lepas peluang kumpul kolestrol...bila lagi kan... he he hehh

Maya Mayana said...

hai bila la yana dpt nk merasa ni kak....jawabnya mcm ni hilang citer nk berdiet yana ni..hehe

Reflisia said...

wow...memang wordless la kak...

zehan said...

fuyyoooo....nampak cam menarik.....menggoda giteww...

azieazah said...

Samam macam Kakcik SEROJA, lama tak singgah Iceroom....

MaryaYusof said...

As salam kak,

Hot Choc tu mmg my fav! Sekarang ni mcm ketagih lak... Entry harini pun ade cite ttg hot choc jgk... cheese cake pun baru mkn aritu... aiskrim tu mmg terliuq ni... adoi... boleh rosak diet mcm ni kak ;) hehehehe

dela said...

amboi..menggoda tul ice cream tu