Nuffnang

Saturday, January 21, 2012

Bila idea datang...

Bila idea dan semangat untuk menulis datang di dinihari yang sejuk dan tenang, aku lebih rela menelan rasa cemburu melihat en.asben dan anak-anak menarik selimut dari melarikan jari jemariku dari papan kekunci. Semoga idea terus datang mencurah hendaknya. Ya Allah, semoga dipermudahkan.

Selamat bercuti panjang untuk semua. Al-fatihah buat arwah Izwan Pilus.  

13 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Selamat bercuti panjang .... LF terus menerus cuti ! Jika ada kelapangan, singgah2lah ke jalan 3/6F

Gen2Merah said...

suka dengan penulisan akak... teruskan menulis ye..

Acik Erna said...

assalam hanis..teruskan menulis..
dan alfatihah jugak buat azwan pilus

gadisBunga said...

selamat mencurah idea akak!!! ;D

ummiross said...

Hanis,pagi2 tentu idea berjalan lancar, moga dipermudahkan.Selamat bercuti..

Nini D.. said...

tulis lagik kak...cepat boleh publish buku baru ;)

qemaishak said...

Tak lena tido ye kak..selamat bercuti untuk akak sekeluarga.

Aida said...

Alhamdulillah.. Amin.. Moga idea akak akan mencurah-curah..
X sabar nak tunggu buku baru.. YeayYy

susumanis said...

salam hanis, 1st time dapat baca coretan novelis datang ideanyer live..hehehe..keep writing darling..nk pi cari yr 1st novel n after that kena jumpa nak mintak sign boleh..:))

Caythrine Amanda said...

selamat bercuti sis & moga idea tu mencurah2 hendaknya... :)
al-fatihah bt izwan pilus...

~Nana BamBam~ said...

yeah semangat seorang penulis... nana doakan semua berjalan dengan lancar..hehe..

selamat bercuti..

S..U..D..@..I..S said...

sementara idea datang teruskan menulis dan selamt brehat juga

Adzrien Shoppe said...

novelis hebat.. idea sedang mencurah, elok taip segera.