Nuffnang

Tuesday, January 17, 2012

Ada orang kirim salamlah..


http://www.adzriel.com/
Semalam dapat sms dari teman blogger ni. Teman blogger yang seorang ini adalah teman blogger yang pertama aku bersua muka. Sejak itu kami jadi rapat dan  kerap juga kami bertemu. Pernah juga beberapa kali kami keluar makan bersama. Teman blogger ini antara yang banyak menyokong aku. Selalu saja aku, blogku dan novelku Takdir Fitrah Terindah dipromote secara langsung dan  tidak langsung di blognya. Terima kasih  banyak Kak Liza.

Sejak masuk tahun 2012 ini, blognya semakin sepi. Kalau tidak, setiap hari akan ada beberapa entry menarik darinya. Kesibukkan dengan kerja juga menguruskan anak-anak membuatkan Kak Liza tidak dapat meluangkan masa untuk update blognya seperti dulu setakat ini. Jadinya semalam, Kak liza ada minta tolong untuk sampaikan salamnya buat teman-teman blogger. Katanya, dia minta maaf kerana tidak dapat membuat kunjungan ke blog teman-teman. Aku pasti, tentunya Kak Liza merindui teman-temannya. Betul tak Kak Liza?

Untuk semua teman-teman yang mengenali Kak Liza@AdzrielAB, salam "sayang" darinya. Sayang tu aku tambah sendiri sebab aku tahu yang Kak Liza memang penyayang orangnya. Teman yang mengenali Kak Liza tentunya bersetuju denganku kan. Untuk Kak Liza, semoga segala yang akak lakukan mendapat keberkatannya. Take care kak. Andai ada masa dan kelapangan, bolehlah berkongsi cerita dengan kami lagi. 

30 comments:

- GC - said...

kalau terbeban dgn kerja, lps tu nak uruskan rumah dan anak2, masa nk berblogging pun makin kurang.

kirim salam sayang jugak utk kak liza :))

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Tak pernah masuk blog Liza ... nanti kejap lagi nak singgah kejap. Liza no orang BBB ke ?

susumanis said...

nice ppl will be loved by nice ppl oso bcos like atrracts like, hope to get to know kak liza oso :))

Qhaifa Nur said...

masih ingat lagi dia pada rakan2...

qemaishak said...

Salam sayang gak walau tak kenal..nak terjah blog kak liza jap:)

azian said...

dari raut wajah akak pun sy tau akak pun penyayang kan kak...saya pengGARANG...heheheheh...

mama tim said...

a'ah la kak..lama dah tak dgr cite kak liza yg friendly ni..

ummiross said...

Salam sayang jugak buat Liza tersayang..
Betul lah, lama tak nampak jejak Liza, missed you dear!
Kalau jumpa Hanis jumpa Liza lagi, sampaikan salam dari ummi:Salam sayang jugak buat Liza tersayang..

Izan Ishak said...

salam sayang untuk kak liza juga ye kak fea! kena terjah blognya juga lepas ni....

Amy Syaquena said...

kak liza seorang yang sangat ramah..amy senang gan dia dan berurusan dengan nya...

munna said...

salam sayang juga walaupun tak pernah singgah ke sana... lepas ni munna singgah ye

wahida said...

rindu ngan kak liza...

kim salam jugak ye kat dia kak...

-Sara- said...

wslm..tula da lame kak liza x update..k liza mmg blogger yg baik..ade gk die promot blog sara kat blog die..kak hanis klo jumpa die kirim slm kat die ye :)

Eye_nee said...

salam kasih sayang juga buat dia...

eB ezrin said...

kim slm yer? :)

S..U..D..@..I..S said...

sambut salam juga wlau tk pernah bersua

Gen2Merah said...

wahh, bestnya dapat kawan macam fea ni.... tlong menolong sesama rakan.. kim salam balik juga dgn kak Liza ye..

sahromnasrudin said...

msti dia penyayang mcm tuan belog ini jugak kans :-)

Kakzakie said...

Rindu juga dia dgn kita tapi ada masa kita memang kan berada tahap sibuk yg teramat sangat...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

belum penah berkenalan dgn kak liza lg :)

diana said...

betul la..
makin jarang dia update blog..
dia sibuk rupanya..
apa pun saya tetap sokong kak liza..
dia memang baik dan peramah orangnya..

Adzrien Shoppe said...

TQ dear... salam buat semua.. ingat nak up-date blog tadi. dah kul 5 lebih. tak sempat juga rasanya..

Hanis MY said...

smpaikan salam buat kak liza...

Dinas Aldi said...

Dah terima salam tu & nak kirim salam sayang kembali pada dia :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

waalaikummussalam...

Dee said...

dee pun tak pernah singgah blog dia..maybe boleh jenguk2 nti..

YAYA AZURA said...

lepas nie boleh singgah blog kak liza..kenal-kenal ngan kak liza pulak..

yua said...

yua pernah jugak masuk blog akak liza sebelum ni..

Lulu Caldina said...

kak liza sibuk bisnes agaknya.. :)
Tapi benarlah kak, lulu pun terasa gak, minat dan ghairah berblogging tu sudah mula menyusut.. haish.. minta semangat.. semangat..

~Nana BamBam~ said...

Wa'alaikumusalam..hehe