Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

Lelaki Idaman...

Memang seronok bila dapat award ataupun tag. Tapi nak buat entry tu yang selalu ngelat sikit. Tapi bila tak buat rasa bersalah pula pada yang sudi beri award tu pada kita. Jadi sebagai penghargaan maka berbesar hatilah nak buat entry ni. Kata orang orang berbudi kita berbahasa.

Dapat award the best Follower "Follow You Back" ni dari adik manis Hanys. Thanks yer Hanys. Minta maaflah. Lambat benar baru dapat buat entry ni. Dari hujung tahun Hanys bagi, awal tahun baru akak sempat buat.
So, this is the award.. Wah... cantik.



Seperti biasa dah tentu-tentu ada soalan juga yang perlu di jawab..

1. Ucapan Anda ?

Thanks Hanys sudi bagi award ni kat akak. Appreciate it so much. Dalam ramai-ramai si cantik dan si hensem yang menerima award ni terselit pulak nama akak yer.. he..he.. suka.. suka..

2. Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband.
Oppppsss... I dah kahwin you. Tapi ciri-ciri lelaki idaman akak semestinyalah yang ada pada lelaki idaman hati akak tu which is my one & only en. asben. 4 ciri-ciri tu ialah :
Beriman, Bertanggungjawab, Penyayang dan Bertimbangrasa.

3. Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang.
Kejujuran, saling bertolak ansur dan mesti selalu peka dengan perasaan dan kehendak pasangan.

4. Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta?
Setakat ni tak pernah lagi. Tapi memang berharap sangat agar jodoh berpanjangan sehingga ke hujung nyawa. Dan selalu berdoa minta dijauhkan dari orang ketiga.

5. Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they have won this award..
10?? Alamak, ramainya. Nak ngelat boleh tak. Memang nak bagi-bagi award kat orang lain. Tapi kesian pulak takut orang lain takde masa nak menerimannya. So pada yang berkenan hendak menerima award ini, sila-silakan dan sudi-sudikanlah untuk menerimanya. Ikhlas ni nak bagi.

** Biar lambat asal buat.. betul tak..

5 comments:

~ yus ~ said...

Yus pun dah pernah terima award ni.

Tulah kekadang kekangan masa nak buat, tap kalau tak buat takut si pemberi kecik hati...

sz | m.s.s said...

lelaki idaman mestilah kat incik suami masing2 kan... kelebihan kekurangan saling melengkapi :)

Hanis Azla said...

~yus~ : betullah yus.. org dah memberi rasa tak sedap pula klu tak terima kan.. sbb itulah saya susah sikit nak tag org lain..

sz m.s.s : itu sudah semestinya.. saling lengkap melengkapi untuk menjadi yang sempurna..

nurkaloi said...

owh lelaki idaman
memang kamu tak ade yg lain
***hee sing a song*** lagu indon
ngeee~~

Adzriel AB said...

http://adzriel.blogspot.com/2011/01/lelaki-capricorn.html

capricon je ye..