Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

Eh.. eh.. dah barulah..

Wah kita ada langsir baru. Kalau sebelum tu langsir kita cuma basic saja. Sekarang ni dah ada bungalah. Bila ada yang mula menegur, jadinya kenalah buka cerita mengenainya.

Sebelum...

Selepas...

Penghargaan buat LULU sebab sudi buatkan header baru yang cantik ni. Kalau nak harapkan diri sendiri membuatnya memang takkan adalah. Tak reti dan tak sempat-sempat lagi nak belajar membuatnya. Thanks a lot Lulu. Akak suka sangat. Cantik macam lulu juga. Header baru Lulu pun cantik juga. Jom kita ramai-ramai tengok header baru Lulu yang cantik tu. Sambil-sambil tu bolehlah baca entry Lulu yang sentiasa update tentang berita dan info terkini.

22 comments:

Peminat Katie Holmes said...

ok.nice kak ;)

Dilla Ady said...

cantik..simple yet nice!

~ yus ~ said...

cantik kak. Tapi bila letak kat atas tu mcm tak complete je tulisan Blog tu...mungkin kena resize balik...

areteacar said...

comel, comel =)

Dunia Mayaku said...

emm bestnya,kita pn same tk sempat2 nk wat header...hehe...berapa kosnya kak?

Dinas Aldi said...

memang cantik, berseri gitu

Izan Ishak said...

mmg cantik sangat kak. berseri2 masuk blog akak skrg nih~

Adzriel AB said...

wah...langsir baru.. cantik lah. langsir tahun baru ke ni?

Suara Kalbu said...

Santek..santek..
Tapi kak perkataan "blog" tu mcm hujung sangat....

Hanis Azla said...

PKH : he..he.. thanks to lulu.

Dilla Ady : pandai lulu design kan..

~yus~ : excited punya pasal tak adjust terus lekat.. he..he..

areteacar : comel kan.. mcm org yg buatnya..

dunai mayaku : akak pun tak tahu ada bayaran ke.. ada juga tanya pada lulu.. tggu reply.

Dinas aldi : berseri yer.. thanks to lulu..

izan ishak : he..he.. semangat baru..

adzriel AB : haah, langsir tahun baru..

suara kalbu : akak dah adjust semula td.. harap2 menjadi.. thanks yer..

sarah-najwan said...

lawa ada header..
saya punya pom minta tlg blogger lain buatkn..

nk buat sndiri..mmg xtau..hehe

Tuya said...

canti langsir..tak payah basuh2 lagi dah

Hanis Azla said...

sarah : samalah.. klu nak buat sendiri mmg guna header yg biasa2 ajelah nampaknya..

tuya : he..he.. dah takyah basuh dah.. terus gantung aje.

diana said...

la ..kak cantik la..
sangat sesuai dengan blog ni..
saya nak belajar buat header la lepas ni..

wahida said...

mmg sweet langsir baru ni...simple but nice!

Hanis Azla said...

sesuai yer, Alhamdulillah.. berterima kasih sangat pada lulu..
akak pun rasa nak belajar buat juga..

mummy_ayu said...

cantik..sweet and its pink..i like..
samala mcm ayu kureng arif sikit pasal nak hias2 blog nie..memang serahkan pd yg arif ajer..

Hanis Azla said...

itulah.. mmg tak arif.. simple2 tu bolehlah..

Ogy said...

bg gee lebih ceriaaa.... :)

Hanis Azla said...

ceria yer gee.. baguslah gitu kan..

hana nabihah said...

header baru lebih feminine..berbunga2 gitu :D

Hanis Azla said...

hana nabihah : feminine kan..