Nuffnang

Wednesday, January 5, 2011

An evening with Paris FM..


Alhamdulillah, balik kerja tadi saya terima satu parcel dari seorang teman blogger. Ianya merupakan souvenir dari Paris. Cantikkan fridge magnet ni. Terima kasih banyak buat Ummiross kerana sudi menghadiahkan FM dari jauh ni untuk saya. Suka sangat. Semoga bertambah murah rezeki Ummiross dan semoga dapat pergi vacation ke luar negara selalu.

Kalau berminat dengan Batik Sarawak yang cantik bolehlah melawat ke blog ummiross ni. Nak baca pasal cerita-cerita yang menarik pun boleh dapat kat situ juga. So, bolehlah jengguk ke Blog Salam Bornea - Ummiross ni yer. Untuk Ummiross, Thanks again. Appreciate it so much sis.

10 comments:

areteacar said...

bestnya dpt hadiah dari oversea ;)

diana said...

wah..
baik nye dia..
dia pi paris ke?

ummiross said...

Hehe malu2 'Kucing' lah pulak ummiross, kecik je souvenirnya, alhamdulillah Hanis suka,anyway
terima kasih for this n3,I do appreciate it.

Dinas Aldi said...

cantiknya fridge magnet tu!

~ yus ~ said...

Wah dapat FM dari Paris. Nasib baik saya dah ada, kalau tidak jeles seh...:D

Hanis Azla said...

areteacar : best.. suka sgt.. he..he..

diana : baik kan.. ummiross pergi europe masa cuti sekolah hari tu..

ummiross : kecil pun tak kisah.. yg penting tanda ingatan tu.. Thanks yer..

Dinas : Cantik kan..

~yus~ : so kita sama2 ada FM paris tu.. so no jeles2.. he..he..

Dunia Mayaku said...

bestnya dpt hadiah dr oversea...kita gi oversea pun lum lg...huhu

MAMASYAZA said...

wow bestnye dpt keychain tu, akak pun mmg suka kumpul keychain, terutama dari oversea, tak leh pegi oversea, dpt kumpul keychain pun jadiklah

Hanis Azla said...

Dunia Mayaku : Itulah, tak dapat pergi, dapat souvenir pun jadilah kan... InsyaAllah, nnt ada rezeki sampailah ke oversea juga..

mamasyaza : betullah, dpt keychain ataupun fridge magnet dari oversea mcm tu pun dah rasa best juga kan..

Suara Kalbu said...

Kak Hanis,

Jeleslah. Cantik tu fridge magnet tu. Ida pun kumpul baru lagi sejak kawan2 opis selalu belikan as a gift kalau pegi luar negara. Tak rancang nak kumpul tapi bila tepek2 dah jadi syok pulak