Nuffnang

Monday, March 21, 2011

Yang di cari sudah di temui..

Alhamdulillah.. Pencarian 5 yang bertuah untuk saya hadiahkan dengan FM dari Medah sudah saya temui. Terima kasih banyak-banyak untuk teman-teman yang sudi menyertainya. Minta maaf kepada sesiapa yang tidak sempat untuk ikut serta. Minta maaf juga untuk yang tidak berjaya meneka.

Jawapan yang tepat untuk soalan GA itu ialah 6 keluarga. Ianya terdiri dari keluarga saya sendiri, keluarga mertua, keluarga kakak ipar, keluarga makcik, keluarga pakcik dan keluarga sepupu. Dan 5 teman yang berjaya meneka jumlah yang betul terdiri dari Mamasyaza, Diana, Tice sha, Nick Irfan dan Life Kami.

Tahniah untuk teman-teman yang berjaya. Nanti saya akan poskan salah satu daripada FM tersebut kepada anda. Tapi sebelum tu nak minta jasa baik untuk berikan saya alamat e-mail untuk saya dapatkan alamat untuk kiriman. Nanti boleh tinggalkan di ruangan komen yer.

Terima kasih untuk semua kepada sokongan yang diberi. Ini merupakan GA pertama saya. Dan hadiahnya pun tidaklah seberapa. Sekadar tanda kenangan dari seorang sahabat. Kalau ada rezeki insyaAllah saya akan cuba untuk buat lagi.

26 comments:

Caythrine Amanda said...

alah lmbt lorr..
mst kite xdpt..hukhuk
xpe bkn rezeki sy... :)

Hanis Azla said...

kali ni takde rezeki..mungkin next time.. thanks yer dear..

diana said...

yeh!!!saya sangat suka..
hhhahha..
teruja sebab susah nak dapat barang free..
hahha

diana.rashid36@gmail.com

sarah-najwan said...

aloh la..rugi tadi xtiru
jawapan diana...hahahhahaha

nati saya bg emel..oppsss..saya xmenang..huhu..gurau jek hanis..

NICK IRFAN said...

wah! x sangka plak sy menang? sy hentam jer teka tu.. hehe thnkz ye kak!! sy dah buat entry pasal ni kat blog sy.. hehehe


nick_irfan90@yahoo.com

ummiross said...

Tahniah kepada semua pemenang..
Takpe Hanis, lain kali kita main teka2 lagi ye, ummi kalu yang simple camni bolehlah join, klu nak kena wat N3, letak banner tu lemah skit, ummi ni masih terkial2..

=sz= said...

tahniah yang menang! ihikss...
terlupa plak nak tambah satu lagi tekaan tadi ;p

shameel Iskandar said...

bestnya. nnt lain kali saya nak join jugaklh GA yg hanis buat

-Sara- said...

sara xde luck nmpk gayenye kalini,hehe

- GC - said...

yang tak jawab soalan tak boleh dapat eh? haha

Suara Kalbu said...

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... tidakkkkkkkkkkk..hancur hatiku sob sob sob ...

Hanis Azla said...

diana : Alhamdulillah.. rezeki diana.. thanks yer utk email add tu.. excited juga nak bagi hadiah kat org ni.. he..he..

sarah najwan : sbb cikgu kan selalu pesan kat anak murid supaya jgn meniru.. itu yg tak tiru jwpn diana tu.. he..he.. nak bg emal add pun boleh juga.. Thanks yer kak..

nick irfan : itulah rezeki.. teka2 pun boleh menang kan.. Tahniah.. Thanks yer utk entry dan email add tu..

ummiross : saya pun mcm tu jgk.. klu yg syarat susah2 tu selalu takde kesempatan utk join.. itu yg saya buat simple mcm tu.. sbb lebih mudah utk semua org.. Thanks yer ummi..

=sz= : takpe2 next time boleh cuba lg.. TQ suzie..

shameel iskandar : InsyaAllah.. next time boleh join juga.. TQ..

-sara- : next time mgkn rezeki sara plk kan.. Thanks yer..

- GC - : kalau ikut hati nak bagi kat semua orang.. he..he.. thank you yer..

suara kalbu : hancur hatiku.. mengenang dikau.. he..he.. nah tisu lap air mata tu.. Thanks yer ida..

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh akak so happy, first GA utk tahun 2011. akak kira lilin tu aje, mesti ada 6 hidang so maknanya 6 family..hehehe
emel akak, suzila@uum.edu.my

NICK IRFAN said...

sory kak silap ejaan nama plak? x perasan td.. maaf yer... baru perasan sy sorg je lelaki ke yg menang? sbb smua nama pmpuan jer...

Maya said...

la 6 family ke? uhuks! hehe.., akak mmg kerennnn buat contest ni :)

Eye_nee said...

Sipi-sipi nak kena....hehe..congrate buat pemenang...

Hanis Azla said...

mamasyaza : Tahniah akak.. bijak akak mengira.. Thanks yer utk email add tu..

nick irfan : takpe nik.. tak jadi hal.. silap sikit aje tu..

eye_nee : takpe kak.. this time sipi2.. next time insyaAllah mengena.. Thanks yer..

farah fauzi said...

alaaa....kurang satu family..hehe...lain kali cuba lagi

Pala Maldini said...

:-(

my name is Yana said...

tahniah buat yg menang...tkde rezeki yana lah..hehe...

Adzriel AB said...

oooo tidak.. kempunan FM medan. he..he.. silap la tak suruh aishah, arif, azri, asyikin jawap.

Hanis Azla said...

maya : mmg 6 lah maya..he..he.. Thanks yer.. baik sungguh hati dia nak pass pada org lain klu menang.. sgt perihatin.. I like..

farah fauzi : kurang 1 jer.. takpe nnt boleh cuba lg.. thanks yer..

pala maldini : InsyaAllah, lain kali betul.. TQ..

my name is yana : lain kali mungkin rezeki yana pula.. thanks yer yana..

Adzriel AB : Itulah.. klu tak, boleh teka seorang satu jawapan kan kak.. he..he.. Thanks yer kak.

tice SHA said...

wah... tak sangkanya... terima kasih la kak... saya pon agak2 jer..hehe

linice79@gmail.com

Hanis Azla said...

Tahniah tice sha.. agak2 pun betul.. Thanks yer utk email add tu..

whitecappuccino said...

alorhh..termissed la plak..

Hanis Azla said...

takpe kak.. Next time ada kesempatan boleh join.. Thanks yer.