Nuffnang

Tuesday, April 26, 2011

HANIS AZLA

Apa yang ada di dalam minda saya sekarang???  

Semestinya..


 HAN  


IS

AZ

&

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 LA

(...maaf saya tak dapat izin nak letak gambar LA.. he..he.)

36 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu...xckup ni lagi satu sis...
keciwa..hihi

Fariq said...

oo.. gabungan nama anak2 ye... LA tu anak jugak tuan punya diri??


Latest -
- Setiap Masalah Adalah Peluang

munna said...

baru munna tahu ..maksud Hanis Azla tu...

Lulu caldina said...

ow..gabungan rupanya kak yer

~ yus ~ said...

Yus dah agak dah, tp LA tu untuk tuan punya blog atau suaminya ya?..hehe

lydzar said...

baru tau..ingatkan nama akak hanis

mamalieyna said...

nama short2 ...hehe.. oo ptt la hanis azla..ngee..baru tau.. =P

bonda dadif aka akish said...

ohoo.cuwit..gabungan name ropenye..=)

h4ni3 said...

LA tu nama akak ker.. nama encik asben?
hehehe

Sofya said...

ooh baru tau rupanya HANIS AZLA tu gabungan nama org2 tersayang tuan empunya blog ni.. LA tu husband ek..? Tuan blog nama ape plak?

So Shy Lady said...

bg la clue...ltk gambar tgn pun jadilah ;P

Liza @ Adzriel AB said...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

he..he.. jgn letak! nanti ramai tergoda!

Aida said...

owh... gabungan nama anak-anak dan suami rupanya .. best lah akak .. 3 dah anak kan .. aida coming soon .. Insya'allah .. :)

ummiross said...

Hehe kalau letak gambar nanti, kena letak gambar suami isteri, baru cun..

MiSzy DiaN said...

hehe..
tgh berfikir mcm na rupa kak hanis yaa..


eh lama pula nda dtg ke sini.. hehehe

Azlan Hasan said...

ni suma anak2 akak ker??comel2 dan cantik..hehehe..btw LA tu singkatan ape??nama utk anak akak gak ker??heheh

Regards,
-Strider-

etiey.com© said...

ohw itu rahsiannya nya.. hehe mana la? nak tahu gak :P

LiFe KaMi said...

ooo rupanya bukan nama sebenar tapi nama gabungan semua, memang kreatif ler..
err LA tu mesti mama atau papa kan..:)

Hanis Azla said...

ieyla : ha..ha.. tak cukup korumlah pulak yer ieyla..

fariq : gabungan nama fariq.. LA tu nama en.asben..

munna : itulah munna.. mereka itulah saya..

lulu caldina : gabungan nama insan tersayang lulu..

~yus~ : boleh agak yer yus.. LA tu en.asben..

lydzar : bukan nama sebenar akak lydzar..

mamalieyna : sbb dlm blog ni citer2 kami anak beranak.. itu yg guna nama short2 semua org tu..

bonda dadif akak akish : gabungan nama keluarga akak..

h4ni3 : nama en.asben hanie..

sofya : gitulah citernya sofya.. LA tu en.asben.. nama akak klasik sikit.. he..he..

so shy lady : clue.. he..he.. kat entry yg lepas2 mmg ada gambar tangan tu..

Hanis Azla said...

liza@adzriel ab : tergoda???ha..ha.. ada2 aje akak ni..

aida : Alhamdulillah dah 3.. nnt2 entah2 aida beat akak pulak kan..

ummiross : betullah ummi.. tp entah tak tahulah bila boleh letak..

miszy dian : yg pastinya dian lg comel.. he..he.. thanks yer sudi ke sini lagi..

azlan hasan : inilah buah hati akak azlan.. LA tu en.asben..

etiey.com : rahsia yg dah reveal etiey.. he..he.. LA masih bersembunyi..

life kami : kebetulan pula boleh jadi satu nama guna gabungan2 nama tu.. LA tu ayahnya..

Caythrine Amanda said...

ooo baru saya tau..
Hanis Azla gabungan nama ek?
OMG, nice name :)

Sasa Al-Sharif said...

la tu siapa? akak ni underground sgt tau. dulu sy pn mcm tu jgk tp pelik la mcm mana org boleh jumpa fb sy. akhirnya sy letak link fb dekat blog

Yua said...

yua baru tahuuuu.... akak nama apa?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

If LA tu nama asben...so nama akak sy tau dah..La Li tamplon...hehehehe gurau je kak..jgn mare arrr
buh la nama betui
senang sy nak panggil..ehhe

Hanis Azla said...

caythrine amanda : bergabung.. he..he.. nice yer ryn.. thank you..

sasa al-sharif : LA tu en.asben.. pandai betul dia org cari FB sasa yer.. skrg ni semua dah kenal siapa sasa kan..

yua : nama akak klasik sikit.. he..he..

rose--{@ibu Rafiq@}-- : pandai rose teka.. ha..ha.. dalam blog, nak panggil kak hanis pun takpe..

Maya Mayana said...

yeay yana tahu L&A adalah gabungan nama akak dan husband right? hehe...

sarah-najwan said...

kreatif betul hanis...

tang LA tu..bila dpt green litenya...suspen tau...hehehehee

Hanis Azla said...

alamak.. tak lah yana.. LA tu nama en. asben sorang.. nama akak start from R.. (teringat pula masa gi kursus dulu.. adik2 kat sana panggil kak R.. he..he..)

Hanis Azla said...

sebenarnya mula2 dulu saja2 main gabung2 nama tu.. tak tahu pula tetiba boleh cipta satu nama yang sgt saya suka..

itulah.. green lite x dpt lagi.. lama benar proses approvelnya.. ha..ha..

♥ Che NamNam ♥ said...

mereka amat istimewa dihatimu..Gabungan yang mantap..!!chantek plak jadiknyer namer tuhh..:)

wahida said...

LA? sapa tu kak? asben eh?

farah fauzi said...

hikhik...saya plop yang excited nak tgk LA..heheh

Hanis Azla said...

che nam nam : mmg sgt istimewa dan gabungan nama itu di dalam hati akak..

wahida : LA tu en.asben..

farah fauzi : ha..ha.. excited yer farah..

diana said...

tak pe2..
akan sampai masanye nanti..
hahahha

Hanis Azla said...

betul tu diana.. InsyaAllah.. satu hari nnt..

whitecappuccino said...

Ohhh..baru tau mana dtgnya HANIS AZLA..