Nuffnang

Wednesday, April 6, 2011

SEGMEN 4 : ALAMAK! ENTRY DIA NI MEMANG BEST!

Join segmen lagi. Kali ni segmen ke 4 dari Liza@Adzriel AB. Dah 4 segmen dah Kak Liza buat. Tapi aku baru sempat join sekali.  Minta maaf yer kak. Takde kesempatan untuk join sama. Bukan tak berminat. Kalau boleh nak join semuanya tetapi apakan daya. Sebab Kak Liza merupakan teman blogger yang sangat rajin promote blog aku makanya untuk segmen yang ini aku memang nak join lagi. Thanks akak. Semoga akak terus success hendaknya.

 

Segmen ini hanya memerlukan kita letak 3 link entry yang kita suka sangat dari 3 blog yang berbeza ke dalam entry kita. Kalau nak di ikutkan banyak entry blogger lain yang aku suka. Jadinya agak sukar juga untuk membuat pilihan. Makanya aku senaraikan 3 entry yang aku baru baca hari ini dan aku menyukainya kerana ianya best dan menarik padaku.

Aku suka entry ni kerana ianya sangat bagus untuk aku memuhasabah diri.

Aku suka entry ni kerana tips yang diberikan sangat bagus untuk orang yang sering ketandusan idea untuk menulis macam aku.

Aku suka entry ni sebab ianya berkisar soal gemuk dan kurus.

Ini entry-entry pilihanku. Kalau u all nak join sama boleh klik sini untuk syarat-syaratnya. Tarikh tutup segmen : JUMAAT, 8 April 2011 @ pukul 10.00 pagi. Masih sempat lagi ni. So kalau ada kesempatan boleh join sama. Nak tahu juga entry-entry yang u all suka.

23 comments:

=sz= said...

assalam kak!

selamat maju jaya... ;)

psst: baru sudah qada' baca entry akak ni...

h4ni3 said...

ape ni? kinda contest??
hehehe... sowi.. blurr ;)

Sofya said...

best link2 tu... tq share

ummiross said...

Thanks Hanis, sekadar berkongsi ilmu yang disampaikanoleh Dr.Robiah, mudah-mudahan walaupun sedikit tapi besar impaknya.
Sebenarnya N3 kat blog Hanis, liza dan blogger2 lain bagi ummiross lagi best, ummi ni kadang2 kering idea dik sibuk dengan kain2 hehe..

So Shy Lady said...

ok nanti terjah ;)

diana said...

terima kasih sebab suka entry saya..
entry akak pun banyak la yang best..
kalau tak best tak la saya jadi pembaca setia..:)

Hanis Azla said...

=sz= : Salam suzie.. thanks yer sidi layan entry2 akak tu..

h4ni3 : bukan contest hanie. cuma segmen yg memerlukan kita buat entry tentang sesuatu mengikut tajuk entry yg diberi.. takde hadiah pun cumanya blogger yg buat segmen tu akanpromote blog kita pula nnt.. lbh kurang mcm tulah mengikut fahaman akak..

sofya : bestkan entry2 mereka..

ummiross : mmg bagus perkongsian tu.. saya suka.. Thanks kembali yer ummi.. sama2 kita terus berkongsi cerita utk renungan, panduan mahupun sebagai hiburan dan bahan bacaan bersama..

so shy lady : selamat menerjah yer..

diana : tips2 yg diberi sgt menarik.. Thanks diana sbb sudi selalu berkunjung dan membaca entry2 akak di sini..

manueng said...

suka entry first tu...hehe;)

bunga said...

good luck..nak baca gak entri tu..

Liza @ Adzriel AB said...

1st... hhaa berjaya gak join. TQ sgt2 coz share entry2 yg best dan tak simpan sorang2. entry pertama akak dah share kat wall fb akak! best!

sarah-najwan said...

semoga berjaya
saya kebizian skrg
xle nk join kontes montes lagi..huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam, kira nyer macam contest lah nyerrr... good luck.

Hanis Azla said...

manueng : bagus kan entry tu..

bunga : selamat membaca entry2 tu yer bunga..

liza@adzriel : u r welcome kak.. benda yg baik lebih elok kalau kita share bersama kan kak..

sarah najwan : saya pun klu ada masa dan kesempatan baru dpt join..

Hanis Azla said...

be simple beb (BSB) : segmen ni bukan contest.. tp lbh kepada promote blog kita dan blog org lain juga.. lbh kurang mcm tu lah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck kakk.....:-)

Aida said...

good luck kak hanis! :)

AngahSayang2314 said...

yang nie contest yer...apa pun good luck

Suara Kalbu said...

Akak,

Entry akak dgn kak liza tu banyak yg best best. Paling rajin Kak Liza la.. tak terkejar woooo dia punya entry yang diupdate hihihi

eB ezrin said...

:) tumpang bangga

Hanis Azla said...

rose@ibu rafiq : bukan contest pun rose.. thanks anyway..

aida : thanks aida.. tp ini bukan kontest.. just segmen aje..

angahsayang 2314: bukan contest angah.. segmen aje..

suara kalbu : Thanks ida.. k.liza mmg sgt rajin.. akak punx terkejar entry2 dia yg best2 tu..

eB ezrin : thank you eB..

Dilla Ady said...

gud luck kak..tak penah jejak lagi belog nih..nnti ade mase nk jenguk..

Hanis Azla said...

nnt ada masa bolehlah pi jengguk.. dpt tambah kawan serta tambah ilmu dan cerita juga..

Liza @ Adzriel AB said...

untukmu hanis azla yang comel...yeahhhh..

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/jiwanya-halussss-je.html