Saturday, December 8, 2012

Bab 2 pula..

Assalamualaikum...
Alhamdulillah.. Benar-benar Cinta - Bab 2 sudah dimuat naik di laman web Ilham Karangkraf malam tadi. Berminat untuk mengetahui sambungan cerita boleh klik ke link BBC - Bab 2.
Terima kasih atas komen dan sokongan kawan-kawan. Aku menghargainya sangat-sangat. Ianya memberikan semangat dan keyakinan untuk aku terus muat naik bab-bab seterusnya.
Salam hormat untuk semua. Take care.
Hanis Azla @ Kuching meow..meow.. he..he.. 

12 comments:

Admin said...

all the best :)

Eiqa Almond said...

tahniah :D

Unknown said...

balik balik kucing sekoruntuk saya kak..saya nak kucing tompok itam..hehheh

apdm said...

salam,,

tahniah kak, semoga semangat untuk menulis akan berterusan ;)

Nini D.. said...

akak.....rindu!

Tie HT said...

as salam

salam perkenalan..selamat maju jaya :)

Izwa Kamaruddin said...

tahniah kak :)

NM02 said...

coti2 mesia ke kak oi....?

gadisBunga™ said...

nanti saya baca! :D

Azian Elias said...

ALL THE BEST..

MulutPayau said...

akak pasti akan baca...

ummiross said...

Ummi dah baca, makin menarik ceritanya,hehe nak tergelak pasal abang kuat makan dan jalan slow tu.

Raikan dan permudahkan..

Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum.. Hi Everyone. Tiba-tiba pulak greeting in english kan. Minggu lepas ada buat sesi rakaman sikit un...